Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O propunere.. inedita ?! Thread pentru fete interesate de o relatie "fuck buddies"..
02-03-2012, 09:46 PM (This post was last modified: 02-03-2012 09:50 PM by YourFriendlyStalker.)
O propunere.. inedita ?! Thread pentru fete interesate de o relatie "fuck buddies"..
Holla. Acesta este un thread inedit, to say the least. Cu siguranta unii ( sau unele ) il vor interpreta ca fiind altfel decat inedit : ciudat, dubios, aberant, patetic, periculos, complicat, paranoic, etc.

Va asigur inca de la bun inceput, ca propunerea mea este una cat se poate de serioasa. Sunt un tip, din foarte mult puncte de vedere normal, am si calitati si defecte, ca toata lumea de altfel. In vara acestui an voi implini 28 de ani, ca idee. Locuiesc in Bucuresti, in Sectorul 2. Am / am avut ( nici eu nu stiu ce sa mai cred ) o relatie de 3 ani cu o tipa, insa de ~ 1 an relatia noastra a luat-o vertiginos pe o panta descendenta, astfel incat consider ca in momentul de fata sfarsitul este inevitabil. Cel mai probabil in zilele urmatoare se va ajunge la o despartire de comun acord, sper eu pe cale amiabila fiindca sincer sunt deja obosit de atatea certuri si scandaluri aproape zilnic. Sentimentele, au disparut de luni bune din partea ei, eu inca mai le mai am fata de ea insa diminuate la un nivel la care nu prea mai conteaza.

Sunt la a 2 a relatie de lunga durata ( am mai avut una de ~ 6 ani ) esuata si pentru o buna perioada de timp doresc sa evit orice tip de implicare emotionala / sentimentala cu cineva, sau cel putin daca se doreste neaparat o implicare de acest gen, sa fie una lipsita de orice asteptari pe viitor, altfel spus "just go with it" fara prea multe complicatii.

Caut o fata draguta, cu astfel fizic placut, plina de viata, amuzanta, cu o atitudine predominant pozitiva si cu chef de aventura ( party-uri, clubbing, iesiri nocturne la narghilele si alte chestii ). Caut o fata cu un apetit sexual peste medie ( nu ma deranjeaza daca e chiar nimfomana, mai bine ! ) in contextul in care perioada mea de abstinenta in momentul de fata este de peste 3 luni, in curand se implinesc 4 luni, este cea mai mare perioada de abstinenta a vietii mele de cand mi-am inceput viata sexuala acum 12 ani.. si e nasol !

Relatia ar fi una de tip "fuck buddies", daca e necesara stabilirea anumitor reguli le putem discuta si cu siguranta vom ajunge de comun acord la ceva care sa se muleze perfect, consider ca cel mai important este confortul fiecaruia in parte. Partea mai.. ciudata a propunerii este ca cea doritoare a se implica in acest.. "experiment" sa-l numim, este invita sa vina sa locuiasca cu mine. Nu se pune problema de chirie, am o camera libera ( e vorba de un apartament de 3 camere, mai exact ). Singurele 2 plati vor fi : 1/3 din intretinere si tot 1/3 din factura la lumina, atat. Asta inseamna maxim 150 RON, in lunile de iarna, vara e pana-n 100 RON. In functie de cum evolueaza lucrurile insa, e posibil sa renunt chiar si la asta.

A nu se inteleg ca sunt disperat, in niciun caz, nu sunt vreun urat cu spume care nu-si poate gasi pe cineva. Doar ca mi se pare complicat sa gasesc o tipa dispusa la genul de relatie propusa de mine, atata tot. Este doar o idee, si acesta este de altfel singurul forum unde voi posta acest "anunt matrimonial", avand in vedere ca forumul este destul de parasit de ceva vreme chiar nu-mi fac sperante sa dea rezultate cautarea mea, insa in acelasi timp mi-am spus ca este cu siguranta cel mai potrivit loc unde mi-as putea manifesta in cuvinte o astfel de idee.

Ce ii pot garanta unei eventuale "canditate" : un comportament ireprosabil, respect ( ma astept sa fie reciproc ) si apreciere. Si alte lucruri. Sunt un tip EXTREM de sociabil si plin de viata, am mai mereu chef de distractie si datorita anumitor circumstante dispun de indeajuns de mult timp liber pentru a pune in aplicare diverse idei de fun. Am si o multime de prieteni cu care vom iesi frecvent. Este o sansa ideala pentru o tipa "open minded", cu chef de viata si cu tupeul necesar pentru o perioada a vietii plina de distractie.

Ce nu pot garanta : continuitate - cat timp apar treptat mici / mari inconveniente, implicare in probleme personale - prefer sa nu ma complic, decat daca chiar e cazul, etc. in general chestii care tin de o relatie "full option".

Fetele interesate ma pot contacta pe mess sau pe mail : yourfriendlystalker_01@yahoo.com | Este o adresa special creata pentru acest anunt, evident, prefer sa raman anonim pana intr-un anumit punct. Chiar daca am standardele mele, sunt genul de om care se bucura de micile placeri ale vietii si stie sa aprecieze ceea ce altii nici macar nu observa, fiindca probabil li se pare ca li se cuvine pur si simplu. Ce vreau sa spun prin asta ? Ca nu sunt extrem de pretentios dar ca doar in urma catorva conversatii pe mess voi lua o decizie, vreau sa ma asigur in primul rand de o reciprocitate, bineinteles in prim plan fiind atractia fizica, iar in plan imediat secund compatibilitatea, vreau sa existe cat mai multe lucruri in comun.

Cam asta ar fi tot. Va astept pe mess, oricum nu riscati absolut nimic, practic in momentul schimbului de poze va puteti face o parere daca merita sau nu. Sincer, obiectiv vorbind, imi dau nota 7 ( de la 0 la 10 ). Am eu o chestie a mea, cu notele astea. De fel cele pe care le-am intrebat de-a lungul timpului ce nota mi-ar da, majoritatea au zis 7 sau 8. Eu raman in continuare la parerea ca sunt un "solid seven". Toate cele bune, tuturor !
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-05-2012, 07:39 AM
RE: O propunere.. inedita ?! Thread pentru fete interesate de o relatie "fuck buddies"..
Multa bafta ! Smile

[Image: l2.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
11-30-2012, 08:09 PM
RE: O propunere.. inedita ?! Thread pentru fete interesate de o relatie "fuck buddies"..
"doresc sa evit orice tip de implicare emotionala / sentimentala cu cineva"...daca dragoste nu e, nimic nu e.

Frumusetea imblanzeste orice manie
Find all posts by this user
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)