|
un sfat,va rog
|
|
04-18-2008, 07:02 PM
|
|||
|
|||
|
RE: un sfat,va rog
Eu zic sa fii mai "inteligent" decat ea si chiar sa o filmezi fara sa stie..sa filmezi ceea ce face! In caz ca ceva iese nasol..sa ai niste dovezi despre ceea ce facea ea! Nu se stie niciodata cand iti vor folosi acele filmulete!! Nu o condamn,e viata ei..comndamn doar faptul ca, cu tine nu facea oral..in schimb cu clientii isi umplea gura de maglavais!! Daca TU ai acceptat la inceput..acum e mai greu ca EA sa renunte la asta..pt ca ii place ceea ce face..BUN mai ia si niste bani din asta..dar cred ca e doar o "perdea" o motivatie in plus in fatza ta! Pune o camera video mica..ascunsa..din aia cu transmisie..si vezi expresia fetzei..sunt sigur ca ii place enorm ceea ce face! Cu tine nu face oral pt ca de tine este cam plictisita..e ca si cum TU te-ai plictisi de nevasta-ta si nu ai avea nici un chef ca o faci anal cu ea...dar cu alta..ai rupe patul si curul ei!! Cert este ca ii place SEXUL enorm..ii plac perversiunile..sa fie injosita..posedata..in pat! NU se da inapoi de la nimic! Si vb colegului de mai sus..cu scuzele de rigoare..are fatza de asa ceva!! Incearca sa vb intr-o zi cu ea foarte serios si sa o intrebi cat mai are de gand sa mai continue?? Apartament si-a (v-ati) luat,BMW are..relatii are.. PULA nu mai zic..in fond..de ce ar mai avea nevoie de tine?? Intreab-o..si nu te lasa prins in vraja ei..cum ca te iubeste..daca te-a convins sa accepti toat ce face..are putere mare asupra ta!
|
|||
|
04-28-2008, 01:07 PM
|
|||
|
|||
un_alt_baiat Wrote:vaporeanul Wrote: Da,ea este persoana in cauza [/quote] Poza este reala? Mailul verificat?? |
|||
|
05-03-2008, 11:17 PM
|
|||
|
|||
|
Chellu .. tu chiar crezi ca e o optiune viabila sa filmezi ?
) Se vede ca vorbesti fara sa ai cea mai mica experientza posibila
|
|||
|
05-12-2008, 12:17 AM
|
|||
|
|||
Dbarda Wrote:un_alt_baiat Wrote:vaporeanul Wrote: Poza este reala? Mailul verificat?? [/quote] daca vrei mai multe detalii iti pot spune in particular pe messenger,asta este valabil ptr cine vrea sa cunoasca povestea in amanunt. mess: un_alt_baiat70 este adresa de mess |
|||
|
05-12-2008, 12:36 AM
|
|||
|
|||
Administrator Wrote:Chellu .. tu chiar crezi ca e o optiune viabila sa filmezi ? cine vrea sa stie amanuntele sunt dispus sa le explic |
|||
|
06-13-2008, 10:04 PM
|
|||
|
|||
|
Sfaturi peste sfaturi...
Stii vorba aia : "Take my advice... I don't use it anyway !" ?
![]() In primul rand as incepe cu o gluma, si anume ca pe mess exista un baiat pe cat de mentally challenged pe atat de sexually confused cu ID-ul "un_baiat_2007" sau cam asa ceva, am avut "onoarea" daca nu chiar "privilegiul" de a discuta cu el intr-o seara, bineinteles de un fond destul de horror din moment ce in avatar isi tot schimba zecile sau sutele de poze pe care si le facuse cu mobilu' in care era in pula goala in toate pozitiile, tipu' fiind undeva pe la 35 - 40 de ani cam asa si neavand un fizic tocmai de chipandale. Sper din tot sufletu' sa nu fie vorba de aceeasi persoana, dar avand in vedere ca te exprimi destul de coerent si pari destul de bine intentionat, voi pleca de la prezumtia de nevinovatie, lol ! ![]() Hai sa revenim la lucruri mai serioase, ok ? Ma, in primu' si in primu' rand nu inteleg cum naiba, tu ca barbat ( presupun ca te consideri asa ceva totusi ), ai putut accepta aceasta situatie pana acum, sincer iti spun ! Adica ok hai ca traim in era stilului "open minded" si merg multe nebunii, da' totusi blazonul de barbat, demnitatea de barbat, cu aia ce faci ? Bine, acum fara suparare da' ai pierdut de mult asta, sper spre binele tau intr-o buna zi sa ti le regasesti, ok ? ![]() Ia sa vedem ce-ai putea tu sa faci ? Ca probabil asta te intereseaza, desi sincer iti spun ca sunt la fel de sceptic in privinta valabilitatii povestii tale precum si ceilalti, suna totusi putin cam trasa de par, pe mine personal m-ai "tinut in priza" pana la faza cu the english ( pacient era sa zic ) client with the naughty dog, ala caruia doar ii place sa vada cum iti fute cainele lui nevasta si pentru asta da banuti cat pentru un apartament. That sick fuck should be shot in the head, put out of his misery for this, parerea mea si va rog frumos sa o respectati ! Kthxlolbye !!!11 ![]() Tu acum de ce mai stai cu ea ? Tu zici ca pentru ca tii mult la ea, bineinteles apoi mai exista si acel copil, desi eu am o vaga ca mai exista un motiv pe care bineinteles ca nefiindu-ti convenabil nu-l spui, si anume ca tu nu esti indeajuns de sigur pe situatia ta materiala si ti-e putin cam frica sa ramai fie doar tu singur dar mai ales doar tu cu copilul, nu cred ca te vei descurca prea bine si asta iar ar influenta direct copilul, desi mai putin grav decat situatia actuala. ![]() Tu de fapt trebuie sa inveti sa te respecti pe tine insuti si sa te pui pe primul loc, alaturi de copilul tau care este nevinovat. Apropo de copil, mi se pare ca n-ai mentionat pana acum varsta sa si nici sexul sau ( desi conteaza mai putin ), dar varsta chiar ar fi important sa o stim pentru ca ea reprezinta practic un "time limit" sa-i zic asa pentru situatia in care te zbati tu, daca deja pe tine te-a afectat macar copilul sa scape fara traume. Eu zic ca, deja de la 6 - 7 ani o sa inceapa sa inteleaga anumite chestii. Iar daca nu o sa le tina minte si o sa faca legaturile cativa ani mai tarziu. Apropo de aceste posibile traume, vezi ca desi nu din cauza actiunilor tale, tot este la fel de responsabil de integritatea psihica a acestui copil doar acceptand situatia asta. ![]() In cazul in care consideri ca nu depinzi de ea si crezi ca ai putea sa te descurci si singur cu copilul, eu ti-as recomanda sa faci asta, bineinteles dupa ce te vei asigura ( si ai primit sfaturi de la altii in acest sens ) ca povestea pe care ne-ai spus-o noua poate fi argumentata cu dovezi concrete in instanta, dovezi irefutabile si cat mai multe in cazul tau pentru ca ea activand in domeniu are din start un atuu destul de mare in fata ta, iar cum sistemu' de la noi nu e tocmai cum ar trebui sa fie, trebuie sa obtii tot ce ai putea obtine in favoarea ta. Tu spui ca tii la ea si ca este o mama perfecta. La prima chestie pe mine si pe majoritatea deja ne-ai pierdut, nu inteleg cum e posibil sa mai iubesti si sa mai tii la o femeie care face ce face e, mi se pare de-a dreptul imposibil mie personal. Dar cu imaginea de "mama perfecta" te inseli amarnic dragul meu, doar pentru ca asigura "casa / masa" si cine stie ce mai face in rest, asta nu o absolveste absolut deloc de stilul de viata pe care si l-a propus, ah si apropo de asta chiar n-ai facut bine deloc ca ai postat poza aia cu ea. Hotaraste-te si tu ori tii la ea ori incerci sa te razbuni si tu cum poti, eventual facandu-i imaginea de ras. ![]() Solutii sunt multe, sfaturi de asemenea. Depinde de tine pana la urma cum vrei sa gestionezi situatia. As putea sa-ti dau alt sfat de exemplu, din moment ce ea isi permite sa faca asta, nu stiu ce pretentie ar mai putea sa aibe de la tine sa nu o inseli, eu in locu' tau futeam tot ce prindeam si ii spuneam cu aceeasi nonsalanta cu care o face si ea. Ce, doar ea sa fie "open minded" ? Si daca e ATAT DE "open minded" de ce ar avea vreo problema cu ce faci tu, tu cel putin nu cred ca o sa futi catelusi / pisicute / hamsteri / papagali, nu ? Adica totusi de la tine avem pretentii, tu esti personajul pozitiv in toata idila asta ! Asa ca du-te frate si da si tu o MUIE linistit si fara regrete sau remuscari ! Vezi unde bat ? Aveau dreptate niste baieti mai devreme in threadu' asta, depinde de tine cum esti, daca ai sau nu "stomac", doar ca eu prin asta inteleg ce drum alegi, cel pozitiv in care principalele scopuri ar fi salvarea imediata a copilului din aceasta situatie teribila si apoi dezicerea ta totala de o femeie care evident nu te merita sau drumul negativ in care ii poti plati cu aceeasi moneda ba chiar mai rau, uite eu personal ( desi tine cont ca iti spun asta facand total abstractie de copil ) as fi capabil sa intorc situatia in asa hal incat ea sa fie in situatia in care esti tu acum, in plus o merita cu varf si indesat ! Pacat ca tu tii la ea si o iubesti si blablabla. Ai idee cat de bine-ar fi ca in schimb sa fii sigur pe tine ca barbat, sa actionezi just si apoi sa-ti gasesti o femeie care sa te aprecieze si ai o relatie normala, o relatie bazata pe respect reciproc, pe fidelitate, etc. ? Nu-i asa ca suna bine ce zic eu ? Invata sa iei masuri, sa faci ceva, nu doar sa privesti obiectiv si sa analizezi de zor si sa dezbati problema pe forumuri, nu-i timp de asa ceva. ![]() Cam atat am avut sa-ti spun, sper sa gasesti in cele din urma o solutie optima, dar cel mai mult iti doresc sa-ti regasesti intr-o buna zi demnitatea de barbat respectul fata de tine insuti. Bineinteles continuand relatia actuala nu ai absolut nicio sansa sa faci asta.
|
|||
|
01-20-2011, 11:54 PM
|
|||
|
|||
|
Din ceea ce am citit,fara gluma : poti sa faci un film si te sfatuiesc sa te indrepti catre o casa de filme.Fara gluma,ca nu este cazul.
|
|||
|
03-02-2011, 07:49 PM
|
|||
|
|||
|
ppretenasss=))....da ia apuca'te si tu de ce face ea...mai trage o clanta acasa cu alta sa vedem ce parere aree ea
|
|||
|
01-06-2012, 05:12 PM
|
|||
|
|||
|
Intre timp si-a schimbat locatia doamna sau tot acolo presteaza? Cu siguranta nu e reala treaba asta, probabil era cineva care nu avea ce face si incerca sa testeze reactia forumistilor la o astfel de treaba.
Si eu cand eram mai mic incercam astfel de teste cu povesti aberante (pe forumuri sau pe chat-uri) si eram curios sa observ reactia fetelor. Numai numele de "baiat" din id sugereaza o varsta mult mai redusa de cea de 35 de ani pe care pretindea ca o avea acum cativa ani. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Search
Member List
Calendar
Help

) Se vede ca vorbesti fara sa ai cea mai mica experientza posibila ![[Image: l2.gif]](http://www.fetesexy.net/bannere/l2.gif)