Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stie cineva o sclava ?
09-06-2007, 03:47 PM
RE: Stie cineva o sclava ?

YM: sleepingsunn

... mi-ar placea sa traiesc intr-o telenovela, sa ma cheme Carlos Manuel si sa ma iubeasca Betty cea Urata ...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-14-2007, 03:21 PM
parerea mea e ca'i imposibil. Mai bine joc la loto!!!

!un banal amator de pasarici suculente!
!vrei sa ne jucam de'a mama si de'a tata?!
Visit this user's website Find all posts by this user
09-14-2007, 07:23 PM (This post was last modified: 09-14-2007 07:26 PM by WishMaster.)
sifredi Wrote:parerea mea e ca'i imposibil. Mai bine joc la loto!!!

Mah ... chiar imposibil nu cred ca eSmile Ideea e ca, mie cel putzin, mi se pare un pic hilar sa ma gandesc ca poate exista o cultura (sau subcultura) BDSM in Romania cand vad ce fauna misuna prin jurul meu. Pentru ca sa fie clar: asemenea practici nu pot avea loc decat in cercuri foarte exclusive. Sclava luata de prin Obor n-o sa intalnim in veci ... Big Grin In occident in cercurile astea, unde discretzia e prima regula, intalnesti nu doar afaceristi plini de bani, ci si personaje influente din politica, vedete tv si de cinema, doctori, bancheri, avocatzi etc etc ... Aici, pur si simplu nu-mi imaginez Big Grin ceva de genu asta. Ce dreaq ... sa-l vad pe Copilu Minune intr-o orgie sado-maso? Sau pe Gigi Becali?

Oricum ... cred ca incet-incet o sa inceapa sa se dezvolte, deja exista la un nivel destul de redus din pacateSmile

... mi-ar placea sa traiesc intr-o telenovela, sa ma cheme Carlos Manuel si sa ma iubeasca Betty cea Urata ...
09-18-2007, 03:16 PM (This post was last modified: 09-18-2007 03:22 PM by umedud.)
WishMaster Wrote:
sifredi Wrote:parerea mea e ca'i imposibil. Mai bine joc la loto!!!
Oricum ... cred ca incet-incet o sa inceapa sa se dezvolte, deja exista la un nivel destul de redus din pacateSmile

Nu ma pasioneaza personal, nici sa domin, nici sa fiu dominat; totusi am observat urmatoarele aspecte, de care nu mi se pare ca ar fi constienti cei care au discutat aici:
     O relatie stapan/a sclav/a e una de mare INCREDERE din partea sclavei/sclavului si de mare RASPUNDERE din partea stapanei/stapanului.
Pentru cei care vor doar sa "guste" cred ca "mercenarii" care o fac pe bani sunt de ajuns. Cei care se implica realmente intr-o asemenea relatie trebuie sa aiba un suport financiar solid si o reala necesitate spre asa ceva (atat pentru sclav cat si pentru stapan)
        Ceea ce fac ei poate fi mai "subtire" sau mai "adanc"; corolarul e ca stapanul isi ia de obicei obligatia de a asigura sclavului (folosesc denumirile generic, fara a ma gandi la o relatie homopolara) toate necesitatile, financiar, locativ si alimentar, in schimbul carora sclavul se pune la dispozitia stapanului. Desigur, stapanul va fi tentat sa-si prezinte sclavul/sclavii in fata altor stapani, (pomenita comunitate BDSM) Chestiile astea sunt insa "sensibile", pentru ca se pune problema masurii in care sclavul e sclav prin dorinta lui sau prin o forma sau alta de constrangere. (In fond nu e un secret ca se practica destul comert cu "carne vie"....)
Voi ce parere mai aveti de chestia asta?
10-25-2007, 12:06 AM
aceste domnisoare fac orice doriti
va recomand http://www.sextoysex.com/sex/start/cat.h..._Sex_Dolls

multa placereSmile
11-13-2007, 04:02 PM
umedul are dreptate intr-o foarte mare masura. Cam asta ar fi in teorie o relatie sclav-stapan. Insa..pot fi si exceptii. Dak se excepta elementul material din ecuatie nu mai ramane decat o atractie sexuala foarte mare si o inclinatie deosebita spre astfel de lucruri(ma refer la "sclava"). Insa si termenul de sclav..are o utilizare fff larga. Cred ca in acest thread era vorba mai mult de scal sexual ..si m putin de durere sau submisivitate absoluta pe toate planurile.
Insa..din cate am vazut..este nevoie de o anumita emancipare a mintii colective pentru a putea gasi "sclave" si prin Obor. Parerea mea..
02-26-2008, 07:23 PM
Nu toate Sclavele sunt Grase! Poate asa le-ai gasit tu,dar iti spun din experienta de Dominatoare ca nu toate sunt asa.Exista Scalve dar nu-s la vedere pentru ca le este realmente teama de nebunii sadici.Trebuie sa fi expert in domeniul asta si nu multi se incumeta sa menajeze o Scalava.Sunt fantezii-joculete ce nu duc spre satisfacere reciproca ci spre spitalizari.Stiu ce spun,si niciodata nu mi-am permis sa-mi ranesc partenerele mai mult decat au dorit si ele.Va saluta dulce o Stapana!

"Sunt stropul de ploaie ce-ti saruta buzele".
Visit this user's website Find all posts by this user
04-21-2008, 05:34 PM
Ella Wrote:Nu toate Sclavele sunt Grase! Poate asa le-ai gasit tu,dar iti spun din experienta de Dominatoare ca nu toate sunt asa.Exista Scalve dar nu-s la vedere pentru ca le este realmente teama de nebunii sadici.Trebuie sa fi expert in domeniul asta si nu multi se incumeta sa menajeze o Scalava.Sunt fantezii-joculete ce nu duc spre satisfacere reciproca ci spre spitalizari.Stiu ce spun,si niciodata nu mi-am permis sa-mi ranesc partenerele mai mult decat au dorit si ele.Va saluta dulce o Stapana!

Pai, mai poveste-ne si noua despre joculetele tale... Serios, chiar cred ca ar avea succes pe forum.

02-07-2011, 10:13 PM
mie de exemplu mi.ar face placere sa fiu sclava(sexuala)a prietenului meu doar sa el nu doreste acest lucru......de ce?cine stie.....se pare ca in viata nu prea gasesti ce cauti....
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)