Sau daca ai acasa nevasta,copii,soacra, cainele, etc. si el/ea la fel... iar de masina sunteti satui si nu prezinta interes, unde o faceti ?
Sunt interesat pentru ca la mine e situatia cam asa si eram in cautare de locatii (in Timisoara, daca cumva aveti o sugestie

).
Mi-ai luat subiectul din gura...
Exact asta am vrut sa deschid si eu,dar in Bucuresti

In Bucuresti (langa) stiu 2 locuri (verificate):
1.Motelul (complexul) de pe centura,cum iesi prin Berceni
2.Motelul "Bucuresti-Vest" tot pe centura pe la Domnesti
Pentru Bucuresti cred ca sunt indicate garsonierele in regim hotelier(pret intre 25 si 40 de euro); daca esti descurcaret poti sa te imprietenesti cu proprietarul si sa ai mereu la dispozitie locatia.
in cazu meu, la birou. Am o canapea mare, biroul e al meu. Dupa ce'mi pleaca colegii, fuck ce vreau io.
Exista asa numitele "camere pentreu indragostiti" care se inchiriaza cu ora .. maxim 50 roni / ora cred. Cautati pe anuntul telefonic la matrimoniale .. ea pt el

hsfhsfhsfhs
Asta oare ce vrea sa fie ?
NoWayOut, era vorba de locuri, adica locatii... moteluri, hoteluri, etc... si nu locuri d-alea unde poti s-o faci ca iepurii pe fuga, cum probabil obisnuiesti tu

Mai nou vad ca apar tot felul de anunturi pt.inchiriat garsoniere cu ora,dar nu poti sa sti cata incredere poti avea in pers.respective...

vis a vis de piata progresul este un hotel de 1 stea 50 ron pentru 2 ore ,dus cu apa calda,prosoape, televizor in camera si e destul de curat.
Pai daca tot ai dat informatia,da-o completa,nume hotel,strada,numar...
Ai fost,sau doar din auzite ?