Perversiuni.Net

Full Version: Pro/ Contra jucarii sexuale
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Stiu ca numarul femeilor care folosesc "jucarii" e covarsitor mai mare decat cel al barbatilor, insa cati din ei accepta ideea ca ar putea fi "inlocuiti" de un vibrator in pat spre ex., si mai ales cati dintre ei ar incerca/ au incercat vreo jucarie.
Opinii, experiente?
Ai spus bine "jucarii"...
Vibratoarele raman totusi niste jucarii si nimic mai mult,nu pot inlocui barbatul...parerea mea Wink
Pot satisface o dorinta de moment,pot aduce un divertisment in viata de cuplu dar...atat si nimic mai mult Wink
prefer de obicei doar ceea ce este natural si nu vibratoarele.
Am vazut o jucarie de-asta sexuala pentru barbati,dar si pentru femei.Vezi:
http://www.realdoll.com
Nu stiu pare ca necrofila chestia,dar...tipele par misto,mai ales ca clipesc,vorbesc(doar cand vrei tu),se umezesc jos,freamata,gem,pana mea_le fac pe toate pentru vreo 6000 de euroi.
Tot un cauciuc/plastic rece ramane...
Iar la banii astia,scuza-ma dar pot s-o aleg pe cea mai tare din parcare...

Limbuta_jucause Wrote:
Tot un cauciuc/plastic rece ramane...
Iar la banii astia,scuza-ma dar pot s-o aleg pe cea mai tare din parcare...

Si eu!Smile

Cred ca niste catuse ar fi folositoare pentru orice cuplu;mai pipereaza un pic relatia si de ce nu, muta autoritatea de la unul la altul...

MicSiTimid Wrote:

Strawberry Wrote:
Stiu ca numarul femeilor care folosesc "jucarii" e covarsitor mai mare decat cel al barbatilor, insa cati din ei accepta ideea ca ar putea fi "inlocuiti" de un vibrator in pat spre ex., si mai ales cati dintre ei ar incerca/ au incercat vreo jucarie.
Opinii, experiente?

sa inteleg k ai cateva dezamagiri in privinta barbatilor?? oricum ar fi benefic din partea ta sa suni la o fabrica producatoare de vibratoare si sa le propui sa faca unul care ejaculeaza si iti striga numele in timp c o faci..cine stie pote ar fi urmatorul trend in domeniu Wink

Nu prea inteleg sensul postului tau (sau daca il inteleg ma abtin sa-ti dau vreo replica acida). Nu era vorba de mine aici...
So...ce parere ai despre jucarii? Ai incerca una? Opinii?

Normal ca toti preferam naturalul...dar luam aceste jucarii ca o joaca care ne incinta. Sa le luam asa in contest....de exmplu este placut pt o femeie sa primesca limbi si sa fie penetrata cu unu sau cu doua vibratoare in vagin sau/si in anus...sau mai stiu si eu...Eu asa vad rolul jucariilor....ca in rest asa singur cu jucarele nu ti se face a joaca...dar unde s doi....puterea creste....
Dar de ce....se exclude ideea folosirii jucariilor impreuna cu partenerul? E cineva gelos pe o bucata de plastic?
Pages: 1 2
Reference URL's