Cine a facut sex in masina sa ne spuna si noua cateva pozitii cat de cat comode. Sa nu dai cu capul de parbriz, sa nu-ti intre schimbatorul de viteze in coaste...etc.
Eu cel putin, astept cu interes sa le verific

)
Se poate pe scaunul din dreapta,cu el rabatat,se poate pe bancheta din spate,sau la masinile hatchbach,cu bancheta rabatata,din portbagaj pana la scaunele din fata,dar...eu personal cred ca nu merita...
Tot mai bine e la un motel..

Limbuta_jucause Wrote:Se poate pe scaunul din dreapta,cu el rabatat,se poate pe bancheta din spate,sau la masinile hatchbach,cu bancheta rabatata,din portbagaj pana la scaunele din fata,dar...eu personal cred ca nu merita...
Tot mai bine e la un motel..
Intr-o limuzina sigur ai tot confortul necesar !
Eu am avut un microbuz VW Caravelle. Puteai si mai multi odata, nu era problema.
Cel mai misto era pe bancheta din mijloc cu ea in bratele tale. Si mai era muia eu stand in picioare cu capul iesit prin trapa si ea in fata mea pe bancheta. Zuper.
unoarecare Wrote:Si mai era muia eu stand in picioare cu capul iesit prin trapa si ea in fata mea pe bancheta. Zuper.
prea tare

. Urmatoarea masina pe care o cumpar o sa aiba trapa.
unoarecare > super original

unoarecare Wrote:Eu am avut un microbuz VW Caravelle. Puteai si mai multi odata, nu era problema.
Cel mai misto era pe bancheta din mijloc cu ea in bratele tale. Si mai era muia eu stand in picioare cu capul iesit prin trapa si ea in fata mea pe bancheta. Zuper.
cel mai tare ar fi fost sa mai faci si cu mana la cei care treceau din greseala pe acolo...app stie cn cat ma costa sa imi pun o trapa ??

MicSiTimid Wrote:app stie cn cat ma costa sa imi pun o trapa ?? 
de la 200eur in sus. cele mai scumpe sint vreo 2000 cu tot cu montaj. tu decizi daca merita muia aia atat

Strawberry Wrote:Cine a facut sex in masina sa ne spuna si noua cateva pozitii cat de cat comode. Sa nu dai cu capul de parbriz, sa nu-ti intre schimbatorul de viteze in coaste...etc.
Eu cel putin, astept cu interes sa le verific
)
In cazul in care afara este cald... capota este cea mai comoda (cu mici riscuri) asta in cazul in care exista... merge si in cazul jeppurilor numai ca trebuie sa cari scaunelul in portbagaj...