Perversiuni.Net

Full Version: Muie cu frisca si capsuni
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ce parere aveti ? E cineva cui nu i-ar place sa dea (sau sa ia ? dintre dame? )
Administrator Wrote:Ce parere aveti ? E cineva cui nu i-ar place sa dea (sau sa ia ? dintre dame? )

Greu de afirmat daca ar fi cineva caruia sa nu ii placa ! Cu frsca, cu capsuni, cu banane si chiar portocale, si de ce nu, cu un pahar de sampanie.
parerea mea ca sampania pt baietii si mandarina pt. femei BATE TOT!!!
Incercati cu miere Tongue
Va garantez ca nu o sa va mai lipseasca din casa...Big Grin
Gustos, ce pot sa zic. Dar e mai misto cu inghetata...parerea mea. E senzatia de rece si cald.

P.S. Abuzul de frisca dauneaza! Zaharul strica echilibrul florei microbiene normale. Big Grin
Serios ???? Parca si inghetzata are zahar ?
Administratore, ti-am mai zis io ca iti place sa gasesti nod in papura. Tongue Normal ca majoritatea dulciurilor are zahar. Insa am zis doar de frisca pt ca la asta se referea topicul....muie cu frisca. Right?
Incercati "69" cu multa miere Tongue
Ideea e ca daca ai pus un strop "acolo" muncesti muuuultTongue ca sa o iei de acolo...si tocmai asta e placerea Wink[/i]
Ok.. O sa incerc sa nu mai fiu asa de tipicar.
Administrator Wrote:Ok.. O sa incerc sa nu mai fiu asa de tipicar.

Cand te hotarasti sa incerci, sa iti trimit un  PM cu adrese unde poti gasi frisca naturala, sau miere de albine fara ace Tongue Dar tot mai buna este in stare naturala Tongue
Pages: 1 2
Reference URL's