05-25-2007, 04:35 AM
Pages: 1 2
05-28-2007, 08:01 PM
Cu grija, rabdare si mai ales comunicare.
05-29-2007, 03:49 PM
Si mai ales cu niste blow-job-uri naucitoare 

05-29-2007, 03:58 PM
Pai daca el nu accepta sexul oral...nici sa-i faci nici sa-ti faca....ce blow job sa mai faci nene? 

05-31-2007, 03:42 PM
Strawberry Wrote:Pai daca el nu accepta sexul oral...nici sa-i faci nici sa-ti faca....ce blow job sa mai faci nene?
Asa ca l-am "facut" psihologic pe barbat
Aici te rugam pe tine sa ne explici cum si in cat timp ai reusit sa il " faci psihologic " pe partenerul tau !
05-31-2007, 05:54 PM
Pt ca nu-mi place sa ma repet...o sa dau copy aici din alt thread
"Reviste care explicau pe larg placerile sexului oral, aruncate "din intamplare" pe birou, filme (mai soft sexy, cu mai putina hard action dar cu mai preludiu) plus discutii. Si cand faceam dragoste ca din "intamplare"ii atingeam penisul cu limba.O data, de doua ori....totul e sa simta placere si sa-i trezesti simturile. Pina cand mi-a cerut-o el !"
Cat timp mi-a luat? Pai vreo 2-3 luni. Nu ma grabeam... ( nu ca acum m-as grabi la ceva ce tine de sex).
"Reviste care explicau pe larg placerile sexului oral, aruncate "din intamplare" pe birou, filme (mai soft sexy, cu mai putina hard action dar cu mai preludiu) plus discutii. Si cand faceam dragoste ca din "intamplare"ii atingeam penisul cu limba.O data, de doua ori....totul e sa simta placere si sa-i trezesti simturile. Pina cand mi-a cerut-o el !"
Cat timp mi-a luat? Pai vreo 2-3 luni. Nu ma grabeam... ( nu ca acum m-as grabi la ceva ce tine de sex).
05-31-2007, 07:48 PM
[/quote]
Felicitari pentru rabdare < mai ales pentru ca ai avut parte de rezultatul dorit.
[/quote]
Felicitari pentru rabdare < mai ales pentru ca ai avut parte de rezultatul dorit.
06-01-2007, 02:43 PM
Cu rabdarea treci marea ... e o vorba.
Cine are rabdare are numai de castigat.
06-07-2007, 09:30 AM
Administrator Wrote:Cu rabdarea treci marea ... e o vorba.
Vezi ca si Mihaela are ceva rabdare, dar se pare ca nu a ajutat-o la nimic , din pacate. Deci nu este chiar atat de buna in toate cazurile.

06-07-2007, 12:23 PM
elena Wrote:Administrator Wrote:Cu rabdarea treci marea ... e o vorba.
Vezi ca si Mihaela are ceva rabdare, dar se pare ca nu a ajutat-o la nimic , din pacate. Deci nu este chiar atat de buna in toate cazurile.
si rabdarea asta are totusi o limita,doar nu suntem toti englezi

Pages: 1 2