05-22-2007, 03:14 PM
Pages: 1 2
05-22-2007, 04:36 PM
jenant...mai bine o prietena sau o vecina...
05-22-2007, 06:39 PM
papitza Wrote:jenant...mai bine o prietena sau o vecina...
Cu asa un fotoliu, chiar nu mai ai nevoie nici de prietena, nici de vecina !
05-22-2007, 07:39 PM
papitza Wrote:jenant...mai bine o prietena sau o vecina...asta'i problema?!...am o amica de 22 de ani, buna mar.
II platesc facultatea si ma "serveste" numa' cu bunatati. De'ar sti ea ce mari sunt preturile pe piata s'ar vinde mai scum.
Shhht, nu spuneti nimic. E secret si ramine intre noi.

deci, exclud toate accesoriile de genu' asta.
. Sunt acoperit.05-22-2007, 09:26 PM
Sifredi .. da-o si la mine si ii platesc si eu vreo doua restante
)
)05-23-2007, 04:55 PM
Administrator Wrote:Sifredi .. da-o si la mine si ii platesc si eu vreo doua restante)
nu e genu' asta. Fata e serioasa.
Ne'am cunoscut acum 2 ani...vre'un an mi'a fost doar amica. La un moment dat, ne'am futut (fara bani).
Dar, intre timp si'a facut un iubit. Io eram deja insurat. Ea stia asta. Ne placeam si nimic mai mult. Nici ea nu avea pretentii. Nici io. Uneori, cind simteam nevoia de derutinizare, ne intilneam.
Si i'am propus, ca'i platesc io facultatea, daca ne intilnim de vre'o 2 ori pe luna. A fost deacord. Cu 500 E, ne'am pus'o pina acum de cel putin 20 de ori. Nu tu ochii pe ceas si alte timpenii.
Uneori iesim in oras, mergem la film...chestii normale. Nu e musai sa fie vb de sex.
Din pacate, facem doar sex obisnuit. Oral, normal si mici variatiuni. Adica folosim si'un dildo ca si supliment.
Si...cam atit...
05-24-2007, 04:56 AM
Not bad. Cred ca fiecare barbat ar trebui sa faca o mica bursa de studii pt o tanara si apetisanta studenta
)
)05-24-2007, 08:36 AM
Administrator Wrote:Not bad. Cred ca fiecare barbat ar trebui sa faca o mica bursa de studii pt o tanara si apetisanta studenta)
Nu este rea deloc ideea. Daca gasesc vreo 10 contribuabili, o pun de vreo 5000 de euro pe luna ! Si nu mai sunt nici prostituata !
05-24-2007, 03:05 PM
elena Wrote:Nu este rea deloc ideea. Daca gasesc vreo 10 contribuabili, o pun de vreo 5000 de euro pe luna ! Si nu mai sunt nici prostituata !
io'i dau 500 E pe an

Nici macar nu'i dau banii astia in mina. Ma duc personal la facultate si platesc ratele. Chitantele le decontez pe firma

05-24-2007, 10:42 PM
sifredi Wrote:elena Wrote:Nu este rea deloc ideea. Daca gasesc vreo 10 contribuabili, o pun de vreo 5000 de euro pe luna ! Si nu mai sunt nici prostituata !
io'i dau 500 E pe an
Nici macar nu'i dau banii astia in mina. Ma duc personal la facultate si platesc ratele. Chitantele le decontez pe firma
Cam ieftina facultatea asta, doar 500 euro pe an. iar cu decontatul pe firma chiar mi-ai dat un subiect de gandire . Dar, ma rog, este problema voastra.
Pages: 1 2