05-18-2007, 02:48 PM
09-25-2007, 04:52 PM
Administrator Wrote:E o bucatica buna de tot. Si are si o voce super .. Ultimul ei album "Oral Fixation" ma face sa ma gandesc la niste prostii)
Cam vechi postu' ... da' nu ma pot abtzine
. Io la fata asta am o slabiciune majora. Mi-o tot imaginez intr-un gangbang suparat - in care tzopai si io pe-acolo - in care din cand in cand mai face cate o pauza ca sa ne cante cate ceva ... 
"La Tortura" eventual ... 
09-30-2007, 12:52 PM
Administrator , daca iti place de Shakira nu inseamna ca shakira ii fantezia ta...
Fantezie inseamna : Un lucru care te excita cel mai bine , te face sa te simti excelent ... Sa zicem...iti dau un exemplu : Sex oral ar putea fii o fantezie preferata la barbati dar si la femei!
Fantezie inseamna : Un lucru care te excita cel mai bine , te face sa te simti excelent ... Sa zicem...iti dau un exemplu : Sex oral ar putea fii o fantezie preferata la barbati dar si la femei!
02-07-2008, 04:24 PM
vice3vice Wrote:Administrator , daca iti place de Shakira nu inseamna ca shakira ii fantezia ta...
Categoria "Emil Bobu" ...
In logica ta imi permit sa-ti dau un exemplu: pe unii ii excita la culme sa le stranga cineva coaiele in menghina (Mara stie de ce ...), deci din punctul tau de vedere aia e o fantezie? NU, clar! Aia e o certitudine, e o realitate care li se intampla. Fantezie poate fi orice tampenie care iti trece prin capsor pana in clipa in care se intampla, dupa aia "your dreams come true"
. Nu mai sunt fantezii ... Deci, daca eu sau adminul ne gandim intens cum sa o tavalim pe Shakira, eee ... aia e o fantezie fie ca-ti place tie fie ca nu. Daca o sa ajungem sa fumam cu Shakira tigara de dupa, se cheama ca fantezia noastra s-a risipit, da' noi suntem jmecheri
!
)