Perversiuni.Net

Full Version: Shakira
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E o bucatica buna de tot. Si are si o voce super .. Ultimul ei album "Oral Fixation" ma face sa ma gandesc la niste prostii Wink)
Administrator Wrote:E o bucatica buna de tot. Si are si o voce super .. Ultimul ei album "Oral Fixation" ma face sa ma gandesc la niste prostii Wink)

Cam vechi postu' ... da' nu ma pot abtzineBig Grin. Io la fata asta am o slabiciune majora. Mi-o tot imaginez intr-un gangbang suparat - in care tzopai si io pe-acolo - in care din cand in cand mai face cate o pauza ca sa ne cante cate ceva ... Big GrinBig Grin "La Tortura" eventual ... Tongue
Administrator , daca iti place de Shakira nu inseamna ca shakira ii fantezia ta...
Fantezie inseamna : Un lucru care te excita cel mai bine , te face sa te simti excelent ... Sa zicem...iti dau un exemplu : Sex oral ar putea fii o fantezie preferata la barbati dar si la femei!
vice3vice Wrote:Administrator , daca iti place de Shakira nu inseamna ca shakira ii fantezia ta...
Fantezie inseamna : Un lucru care te excita cel mai bine , te face sa te simti excelent ... Sa zicem...iti dau un exemplu : Sex oral ar putea fii o fantezie preferata la barbati dar si la femei!

Categoria "Emil Bobu" ...Big Grin In logica ta imi permit sa-ti dau un exemplu: pe unii ii excita la culme sa le stranga cineva coaiele in menghina (Mara stie de ce ...), deci din punctul tau de vedere aia e o fantezie? NU, clar! Aia e o certitudine, e o realitate care li se intampla. Fantezie poate fi orice tampenie care iti trece prin capsor pana in clipa in care se intampla, dupa aia "your dreams come true" Smile. Nu mai sunt fantezii ... Deci, daca eu sau adminul ne gandim intens cum sa o tavalim pe Shakira, eee ... aia e o fantezie fie ca-ti place tie fie ca nu. Daca o sa ajungem sa fumam cu Shakira tigara de dupa, se cheama ca fantezia noastra s-a risipit, da' noi suntem jmecheriTongue!
Reference URL's