Perversiuni.Net

Full Version: Va place Monica Gabor / Columbeanu ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E increzuta in draci. Am inteles ca a fost curva la camatari inainte sa-l prosteasca PE IRINEL Wink
Administrator Wrote:E increzuta in draci. Am inteles ca a fost curva la camatari inainte sa-l prosteasca PE IRINEL Wink

Si eu am auzit acelasi lucru...
As fute-o o data,asa pt."palmares" dar...parca e prea artificiala ca sa nu zic altfel...Big Grin
Mie nu imi plac figurantele. Daca le-as fute .. le-as fute rau de tot.. sa sufere ! Wink
Administrator Wrote:Mie nu imi plac figurantele. Daca le-as fute .. le-as fute rau de tot.. sa sufere ! Wink

:)De prea mult futut nu a suferit nici una din ce stiu eu...ai gasit tu vreo femeie care sa sufere ca o tii in pat vreo 6 ore si o pompezi continuu? Asadar, nu le faci nici un rau ci numai bine...
Papitza .. cand ai pula mare sa stii ca poti sa faci si rau Wink
Nu vreau sa ma laud .. dar am avut cateva care chiar s-au plans ca le-am rupt Wink)
admine, acum ceva vreme umbla vorba prin targ ca pretul zanei era de 5k coco. daca te tine... go for it Big Grin
Acum ceva vreme cand era curva la Camatari ?
Intre timp e sotie de milionar .. nu cred ca mai e de actualitate pretul Wink
sef, ma refeream la zana suprizelor, asta referitor la ce spuneai tu de figurante Big Grin
Fitzoasa de dracu ma ia cand ma uit pe beunuteve... Asta merita sa ii bagi asa prin surprindere un facaletz in curu ei de fitzoasa
am io un film cu monica gabor cand era mai mica cu unii in parca care o ii dadeau ciocane ... dar nu jtu daca chair e ea
Reference URL's