Perversiuni.Net

Full Version: Mai are cineva fantezii cu Laura Andresan ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
S-a ingrasat .. e purcica.
O mai vrea cineva ?
E chiar gretoasa...Sad
Administrator Wrote:S-a ingrasat .. e purcica.
O mai vrea cineva ?

mie'mi plac astea mai plinute, nu alea grase...daca se ofera, o primesc la un "sifonat de asternuturi" Big Grin. Sa'mi las si io amprenta pe unde au trecut Steaua si Dinamo Tongue
Vrei sa dai si tu un gol dupa cele cateva zeci de mii ?
E nashpa .. crede-ma .. eu am vazut-o la o sedinta foto.. Are celulita cat pumnul pe buci.
Am vazut-o (pe Net) la o asa zisa petrecere la Sibiu,s-a dezbracat pe scena,si-o tragea cu vibratorul,apoi a apelat si la participanti.Are bataturi si rosaturi la pizda de atita folosit.
Eu prefer sa fac o laba decat sa mi-o murdaresc pe nashparlia aia...
Parerea mea...
Ma rog .. o muie tot poti sa-i dai .. Dar sa fie imbracata Wink
Limbuta_jucause Wrote:Am vazut-o (pe Net) la o asa zisa petrecere la Sibiu,s-a dezbracat pe scena,si-o tragea cu vibratorul,apoi a apelat si la participanti.Are bataturi si rosaturi la pizda de atita folosit.
Eu prefer sa fac o laba decat sa mi-o murdaresc pe nashparlia aia...
Parerea mea...

hmmmmmmmm, barbatii astia !
daca asa ii place femeii!!!!!!!!daca nu i-ar placea ,nu s-ar ''expune'' la modul asta ! iar ... gusturile barbatilor la ''femei'' difera de la individ la individ !

ce zici ?????
Superba poza Wink
Mara Cristescu Wrote:hmmmmmmmm, barbatii astia !
ce zici ?????
multumim frumos pt. peisaj domna 'profesoara' Tongue. Mai asteptam astfel de mobilari vizuale ale forumului cu superbele ipostaze Rolleyes

ma simt rrrrau Cool, vreau sa rup dresurile alea cu dintii....
sifredi Wrote:
Mara Cristescu Wrote:hmmmmmmmm, barbatii astia !
ce zici ?????
multumim frumos pt. peisaj domna 'profesoara' Tongue. Mai asteptam astfel de mobilari vizuale ale forumului cu superbele ipostaze Rolleyes

ma simt rrrrau Cool, vreau sa rup dresurile alea cu dintii....

Sad:(oooffffffff,
ce ma fac oare cu asa catel??????
v-a trebui sa pun biciul pe tine ca sa te ''educ'' !!!!!
Pages: 1 2 3
Reference URL's