05-16-2007, 10:06 PM
05-16-2007, 10:23 PM
Administrator Wrote:Pune si tu o poza cu tine sa ne delectam si noi.
Bine v-am gasit .
Si da, am sa pun si o poza, asta ca sa nu spuneti ca sunt o scorpie.
[attachment=11]
05-17-2007, 02:06 AM
Domnilor, inchin un pahar de zaraza in cinstea acestei minunate LADY. Poate avem norocu' ca Elena sa ne fie de folos pe acest forum si o rugam politicos sa ne faca cunoscut din vasta ei experienta.
05-18-2007, 12:33 AM
sifredi Wrote:Domnilor, inchin un pahar de zaraza in cinstea acestei minunate LADY. Poate avem norocu' ca Elena sa ne fie de folos pe acest forum si o rugam politicos sa ne faca cunoscut din vasta ei experienta.
Domnule, nu pot decat sa imi exprim multumirile pentru mesajul de intampinare. Nu stiu cat as putea fi de folos sau nu, dar sper sa avem cu adevarat discurii placute pe acest forum, sa ne putem exprima deschis despre trairile noastre, despre fanteziile noastre, despre experientele noastre, indiferent daca sunt ele placute sau nu.
07-03-2007, 07:38 PM
elena Wrote:sifredi Wrote:Domnilor, inchin un pahar de zaraza in cinstea acestei minunate LADY. Poate avem norocu' ca Elena sa ne fie de folos pe acest forum si o rugam politicos sa ne faca cunoscut din vasta ei experienta.
Domnule, nu pot decat sa imi exprim multumirile pentru mesajul de intampinare. Nu stiu cat as putea fi de folos sau nu, dar sper sa avem cu adevarat discurii placute pe acest forum, sa ne putem exprima deschis despre trairile noastre, despre fanteziile noastre, despre experientele noastre, indiferent daca sunt ele placute sau nu.
buna Elena
cred ca e timpul sa las sa iasa la suprafata fanteziile mele
poate ma poti ajuta in acest sens?

07-07-2007, 12:49 PM
Cred ca Elena merita ce e mai bun...Elena te intereseaza o aventura lesbi???