05-14-2007, 05:00 PM
05-14-2007, 06:02 PM
Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva. Am incercat si nu mi-a placut. Prefer o singura tipa, disponibila TOTAL si fara fitze
Cand o sa-mi creasca si a doua pula.. o sa mai chem inca o tipa
)
Cand o sa-mi creasca si a doua pula.. o sa mai chem inca o tipa
)05-15-2007, 01:23 AM
e ceva super tare cand vezi 2 tipe ca se saruta si u te uiti insa nu prea mult ca nu rezisti
05-15-2007, 01:38 AM
Iti place sa exciti un barbat asa ? Sarutandu-te cu prietena ta si "intaratandu-l" ?
05-15-2007, 04:50 PM
Beatrice Wrote:e ceva super tare cand vezi 2 tipe ca se saruta si u te uiti insa nu prea mult ca nu rezisti
daca ar fi doua sclave, legate cu funii, poate m'as baga
. Doar asa ma incinta ideea.Doua pasarici la discretia mea
.Si ele sa spuna: " stapine stapine, penetreaza'ma fara mila in anus stapine, asa stapine, mai tare, trage'ma de par stapine, scuipa'ma, sunt sclava ta, fa ce vrei cu mine. "

hai ca fac o laba si ma'ntorc.
05-15-2007, 06:34 PM
Cool .. Zici ca vorbesti de ultimele mele doua sclave. Sper ca nu ai ajuns sa pui ghiara si tu pe ele ! 

05-15-2007, 06:40 PM
Administrator Wrote:Iti place sa exciti un barbat asa ? Sarutandu-te cu prietena ta si "intaratandu-l" ?
normal e super tare
05-15-2007, 07:31 PM
Administrator Wrote:Cool .. Zici ca vorbesti de ultimele mele doua sclave. Sper ca nu ai ajuns sa pui ghiara si tu pe ele !
hai mah, nu'mi fa in ciuda
. Sunt si io un biet sufletel pe lumea asta.Daca ai vre'un pont sa'mi vinzi si mie, insist sa'l primesc
. Cu 2 sclave merita sacrificiu
.Eu, sifredi, stapinu' lor, cu 4 buci aliniate cursiv in fata lu' napoleon si doua pasarici nevoiase in cautare de sprijin moral. Sa stau ginditor si sa ma intreb " cu care din ele sa incep?", "pe care s'o ling prima?", "unde'l gazduim pe napoleon primele 10 min, ce'i dam sa serveasca?"
O pleiada de buci pe care sa le plesnesc
. Sa le vad vibrind sub atingerea ferma a palmei mele. Pasaricile alea doua cum se umezesc in asteptarea febrila a marelui cuceritor.
.Si la final, sa le vizitez anusurile incalzite de'atita asteptare.

Si totusi nu'i campania din Rusia!

05-16-2007, 02:30 AM
visezi cam mult
)
)05-16-2007, 03:12 AM
Pt sclave iti recomand canalul #sub de pe undernet pe chatul IRC (internet relay chat)
Eu am agatzat vreo 2 de acolo dar nu erau pe gustul meu .. pana la urma le-am dat papucii.
Eu am agatzat vreo 2 de acolo dar nu erau pe gustul meu .. pana la urma le-am dat papucii.