Perversiuni.Net

Full Version: 2 femei si un barbat, cliseu, dar la mare cautare.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Deja nu intru in detalii. Este arhicunoscut fenomenu', mai ales ca barbatii se dau in vint dupa asa ceva.
Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva. Am incercat si nu mi-a placut. Prefer o singura tipa, disponibila TOTAL si fara fitze Wink Cand o sa-mi creasca si a doua pula.. o sa mai chem inca o tipa Wink)
e ceva super tare cand vezi 2 tipe ca se saruta si u te uiti insa nu prea mult ca nu rezisti
Iti place sa exciti un barbat asa ? Sarutandu-te cu prietena ta si "intaratandu-l" ?
Beatrice Wrote:e ceva super tare cand vezi 2 tipe ca se saruta si u te uiti insa nu prea mult ca nu rezisti

daca ar fi doua sclave, legate cu funii, poate m'as baga Tongue. Doar asa ma incinta ideea.
Doua pasarici la discretia mea Rolleyes.

Si ele sa spuna: " stapine stapine, penetreaza'ma fara mila in anus stapine, asa stapine, mai tare, trage'ma de par stapine, scuipa'ma, sunt sclava ta, fa ce vrei cu mine. "

Tongue

hai ca fac o laba si ma'ntorc.
Cool .. Zici ca vorbesti de ultimele mele doua sclave. Sper ca nu ai ajuns sa pui ghiara si tu pe ele ! Wink
Administrator Wrote:Iti place sa exciti un barbat asa ? Sarutandu-te cu prietena ta si "intaratandu-l" ?

normal e super tare
Administrator Wrote:Cool .. Zici ca vorbesti de ultimele mele doua sclave. Sper ca nu ai ajuns sa pui ghiara si tu pe ele ! Wink

hai mah, nu'mi fa in ciuda Sad. Sunt si io un biet sufletel pe lumea asta.

Daca ai vre'un pont sa'mi vinzi si mie, insist sa'l primesc Smile. Cu 2 sclave merita sacrificiu Tongue.

Eu, sifredi, stapinu' lor, cu 4 buci aliniate cursiv in fata lu' napoleon si doua pasarici nevoiase in cautare de sprijin moral. Sa stau ginditor si sa ma intreb " cu care din ele sa incep?", "pe care s'o ling prima?", "unde'l gazduim pe napoleon primele 10 min, ce'i dam sa serveasca?"
O pleiada de buci pe care sa le plesnesc Tongue. Sa le vad vibrind sub atingerea ferma a palmei mele. Pasaricile alea doua cum se umezesc in asteptarea febrila a marelui cuceritor. Big Grin.
Si la final, sa le vizitez anusurile incalzite de'atita asteptare. Cool

Si totusi nu'i campania din Rusia! Smile
visezi cam multSmile)
Pt sclave iti recomand canalul #sub de pe undernet pe chatul IRC (internet relay chat)
Eu am agatzat vreo 2 de acolo dar nu erau pe gustul meu .. pana la urma le-am dat papucii.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's