O fantezie timpita.
Ce-ar fi sa iesi cu sotia sau cu iubita intr'o zi in oras, la o terasa, intr'o simbata caniculara, minati putin de o plictiseala de sezon in cuplu si sa'i propuneti unui tip de la o masa alaturata sa vina acasa la voi si sa o puneti in 3?!
Deja sexu' intre 2 femei si 1 barbat este plictisitor, lipsit de originalitate.
Pare misto si e intr-adevar o fantezie swing. Problema e ca "Imi" se scrie legat

sifredi Wrote:O fantezie timpita.
Ce-ar fi sa iesi cu sotia sau cu iubita intr'o zi in oras, la o terasa, intr'o simbata caniculara, minati putin de o plictiseala de sezon in cuplu si sa'i propuneti unui tip de la o masa alaturata sa vina acasa la voi si sa o puneti in 3?!
Deja sexu' intre 2 femei si 1 barbat este plictisitor, lipsit de originalitate.
Ce ar fi daca ti-ai si pune in practica fantezia ? Si dupa aia sa ne spui cum a fost !
as vrea io, numa' ca soatza mea e o femeie tare traditionalista. Asa ca trebuie sa'mi mai pun pofta'n cui.
Sifredi sta foooooarte bine la capitolul imaginatie...
Da' de pus in practica...."n-am timp dom'le, n-am mijloace" =))
Strawberry Wrote:Sifredi sta foooooarte bine la capitolul imaginatie...
Da' de pus in practica...."n-am timp dom'le, n-am mijloace" =))
sunt tare ineficient

Asa este. Ideea e ca's atit de ocupat incit nu mai am timp pt. nimic si atunci nu'mi ramine decit sa am fantezii.
Piricioasa mica

.
Auleu....bine ca mi-ai zis paraciosa si nu cum imi zici tu de obicei (f........). Astept sa ti le pui in practica (fanteziile evident)

Strawberry Wrote:Auleu....bine ca mi-ai zis paraciosa si nu cum imi zici tu de obicei (f........).
cum?!...futacioasa?

Sunt multe cupluri care isi condimenteaza viata sexuala si aduc un alt barbat in patul lor, dar din cate stiu eu aceste cupluri au unele criterii de selectie ,nu agata asa aiurea pe strada .
eu mi-am satisfacut aceasta fantezie... si a meritat din plin!!!