Perversiuni.Net

Full Version: Legaturile cu funii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Pentru legarea sclavului se folosesc de regula funii/sfoara de canepa, bumbac de diverse marimi. Rolul acestor legaturi e acela de a imobiliza sclavul pt. ai aplica pedepsele sau doar pt al umili. Aceste legaturi se pot face total sau doar partial , adica un bondage a membrelor superioare .
Am inteles ca sclavii au orgasm doar cand sunt legati si pedepsiti.. fara sa mai faca "sex" propriu zis .. Asa e ?
Treaba Asta cu sado-maso e incurcata rau
Administrator Wrote:Am inteles ca sclavii au orgasm doar cand sunt legati si pedepsiti.. fara sa mai faca "sex" propriu zis .. Asa e ?

Da, multi finalizeaza doar prin astfel de jocuri, fara a face sex propriu zis .!
Totul tine de creier. Creierul da comanda cand sa termini (ca barbat) si banuiesc ca , creierul poate fi pacalit si prin alte chestii decat prin sex.
Unii prefera CBT-ul ! adica obtinerea placerii supreme prin durere . Fara sex . Doar atingeri mai blande sau mai dure fie cu palmele ,fie cu diverse obiecte ( padel, bici, cravasa ).
Din fericire eu nu fac parte din ei ! Smile)
Ce inseamna CBT si de la ce vine prescurtarea?
"Unii prefera CBT-ul ! adica obtinerea placerii supreme prin durere"

Cred ca se refera la masochisti.
pt. necunoscatori :CBT = tortura organelor genitale !
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's