Perversiuni.Net

Full Version: Pantera roz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A fost cineva la ea?
are siteul asta: http://www.oana1980.ro
E o fraiera, acuma isi cauta clienti pe neogen.ro

Nu as fute-o in viata mea, si va rog sa nu faceti si voi.

I-am dat odata pozele mele pe mess, si a zis ca nu is pe gustul ei , mi-a rupt inima in doua :|

Urasc curvele care zic chestii gen "nu esti pe gustul meu" , ce naiba... lol , avem un prieten tot mergea la curve de strada, apoi din 3 doar una avea chef sa-l futa... ce naiba e asta? daca platim , e pentru ca nu avem chef "de nu esti pi gustul mio" de prin discoteci ,etc... pentru ca vrem sa fim barbati care sa nu depindem de femei , si de prostia lor, lol.... si ea "nu esti pe gustul meu"...

noah...

Apropo , tipa aia e pe fetite.net de cel putin 6 ani ...nu exagerez...

io nu cred ca are chef sa s-o traga, doar sa va ia banii si sa plece, lol + deja de 6 ani cred ca e o sansa de 90% +++ sa aiba ceva boli , lol...
chiar nu exagerezi . e najpa rau de tot . iar pe fetite.net o shtiu adminii si cotizeaza acolo .. am vrut sa ii las ceva posturi reale , si nu au fost postate . posturi gen : nu recomand . am fost e najpa rau .
Scrie aici ce ai patit...
Eu am fost la ea si mi-a placut.
destul de scump pentru cum arata
Valeuuu, ce mare tzeapa mi-am luat cu asta !! Parca-i muma padurii in realitate, nush cum naiba a facut pozele ca in ele arata bine...cand am ajuns la ea mi s-a intors stomacul pe dos, era o locatie vai steaua ei, mirosea a oua fierte - cred ca mancase - ea e oribila, o slabanoaga zici ca are SIDA si urata la fatza...si nu-ti face nimic, se uita la tine ca proasta si crede ca te excita asa...bleahh OCOLITI !!
Pozele alea sunt f.vechi si bine facute.
Toata admiratia pt.fotograful care a reusit sa scoata asa ceva...
asta-i aia de ziceam io ca are fata de barbat...
Mie , a avut tupeul sa-mi zica ca nu sunt pe gustul ei ... fix ea care arata ca....

PARERE persoanala: De ocolit femei cu astfel de figuri pe cap ! Iei una care te place, nu una care crede ca veni Vandam sa i-o puna pe bani Smile
Pages: 1 2
Reference URL's