Ca tot avem oameni experimentati printre noi, sa ne spuna si noua daca au legat vreo fata(baiat) cu funii sau catuse, si dupaia sa o futa sau sa ii dea muie(limbi)
"EU DA" si atata ? Pareri,impresii,sfaturi ? Sau nu te-ai dezlegat inca ? looool
Eu cred ca de fapt Stapana Mara i-a legat pe altii !

Povesteste-ne si noua despre cum practici sedintele de dominare si bondage (legare)
MAI ''LIMBUTZA'' , O DOMINA NU STA LEGATA ! EA E CEA CARE LEAGA PE ALTII !
DAR TU NU AI DE UNDE SA STII, CA ESTI PREA MICUTZ ! STII CE ''PRIVELISTE'' OFERA UN BARBAT LEGAT SI PENETRAT DE O FEMEIE ? STII CAT DE MULT II PLACE ? ATAT LUI CAT MAI ALES EI ?????????????? DACA NU MA CREZI : TRECI !!!!!!!!!!!!
Cred ca l-ai speriat. Nu cred ca mai are tupeu sa vb cu tine

Mara Cristescu Wrote:MAI ''LIMBUTZA'' , O DOMINA NU STA LEGATA ! EA E CEA CARE LEAGA PE ALTII !
DAR TU NU AI DE UNDE SA STII, CA ESTI PREA MICUTZ ! STII CE ''PRIVELISTE'' OFERA UN BARBAT LEGAT SI PENETRAT DE O FEMEIE ? STII CAT DE MULT II PLACE ? ATAT LUI CAT MAI ALES EI ?????????????? DACA NU MA CREZI : TRECI !!!!!!!!!!!!
1.Eu m-am legat de forma raspunsului tau.Nu se raspunde monosilabic.
2.Sunt putin mai mare ca tine si ca inaltime si ca varsta,deci nici aici n-ai nimerit-o. (eu te cunosc desi nick-ul meu de aici nu-ti spune nimic)
3.Cat priveste placerile,nu tot ce-ti place tie (sau nie) place la toata lumea.
4.Te rog frumos nu mai folosi caps.(e o regula de baza pe orice forum)
5.Pe viitor,daca vrei sa-mi spui ceva personal,spune-mi prin PM ca sa nu "poluam" forumul.
Multumesc,

Pai .. experienta forumistica isi spune cuvantul