Travestit (bisexual) foarte sexy, simpatic si dotat doresc sa cunosc TV/TS sau cuplu .
Cam to cam pentru confirmare .
YM : p_4gay2002
PS : Rog doar cei ce se incadreaza in cerintele mele de mai sus.
Multumesc
Esti materialist(a) ? Ceri bani pt serviciile tale ?
4gay2002 Wrote:Travestit (bisexual) foarte sexy, simpatic si dotat doresc sa cunosc TV/TS sau cuplu .
Cam to cam pentru confirmare .
YM : p_4gay2002
PS : Rog doar cei ce se incadreaza in cerintele mele de mai sus.
Multumesc
ce rautacios esti

Cine e rautacios de fapt ?
Administrator Wrote:Cine e rautacios de fapt ?
pai este exclusivist. Doar cei care se incadreaza in profil

. Oricum, felicitari, e un tip dotat si merita respectele noastre. Inchin un pahar de zaraza in cinstea domnului

.
D'zeu a fost mai agircit cu mine.

Eu le admir curajul acestor TS / TV sa isi recunoasca adevarata natura si sa si-o exprime. De asemenea si Gay-i care nu se ascund sunt de admirat.
Cel mai mult ma seaca gay-ii care isi iau nikuri de femei si se dau femei spre a convinge vreun fraier sa le-o traga. E ca si cum le-ar fi rusine cu ei insisi.
Cel mai mult ma seaca gay-ii care isi iau nikuri de femei si se dau femei spre a convinge vreun fraier sa le-o traga. E ca si cum le-ar fi rusine cu ei insisi.
[/quote]
Esti rautacios ! Ei chiar isi doresc in adancul sufletului lor sa fie femei, si isi iau macar nume de fete.
Da, poate ca isi doresc dar facand asa nu fac decat "Reclama mincionoasa"

pentru mai multe detalii (cine e interesat) ma poate cauta pe mail sau messenger: YM : p_4gay2002
pentru mai multe detalii (cine e interesat) ma poate cauta pe mail sau messenger: YM : p_4gay2002
nu sunt materialist cu ceea ce am cerut mai sus.