Perversiuni.Net

Full Version: Femeile o sug?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Ca tot am vorbit numai despre cum face un barbat femeia sa se simta bine, acum ce face femeia sa se simta barbatul bine. Intreabarea mea este simpla: Voi fetele va place sa o sugeti?
Fetelor poate sa le placa numai prin placerea pe care ne-o provoaca noua Wink
Administrator Wrote:Fetelor poate sa le placa numai prin placerea pe care ne-o provoaca noua Wink

daca o fac doar din atat, nu au sa te faca sa te simti bine niciodata, cele care stiu sa o suga chiar le place
S-ar putea sa ai dreptate. Insa vroiam sa spun da nu le place in stilul in care le place jos.
cand faci sex oral unui barbat si il vezi excitat din ce in ce mai mult te excita idee insa u ca femeie nu simti nimik dar este excitanta idee
Dar daca e 69 Big Grin placere de ambele parti
nu trebuie sa fie 69 pt ca placerea sa fie de ambele parti voi cum vedeti pasarica creste nivelulSmile
__xxx__ Wrote:Dar daca e 69 Big Grin placere de ambele parti

dragule, mai inainte de toate tu trebuie sa sti ce inseamna preludiul , daca vrei sa satisfaci o femeie Tongue
pentru ca tu esti incepator Wink cauta o tipa care sa te initieze
bafta
Mersi pt incurajari Smile))
Am auzit si eu de la mai multe tipe .. ca nu le place 69 .. nu se pot concentra in amandoua partile deodata. O fi adevarat ?
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's