Perversiuni.Net

Full Version: Aveti grija daca mergeti la curve !!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Aveti grija sa folositi mereu prezevativul .. chiar si la sex oral !
Wink Wink Wink ca bine zici
Pai .. mai bine sa previi decat sa vindeci Wink
daaaa cum sa nu,sa dai o muie cu prezervativ e ca si cum ti-ai freca-o cu mana amortita....folositi mai bine o tipa pe care o verivicati in prealabil,incepeti cu prezervativ la primele intalniri si folositiva un pic creierasul,cum naiba sa iti dai dtrumu' in gura ei cu cauciucul pe scula???
Gica .. Sifilisul se ia si la muie . Si nu exista semne vizibile la femei.
Asa ca .. da tu la muie fara prezervativ ca eu sigur nu o sa mi-l scot Wink
Administrator Wrote:Gica .. Sifilisul se ia si la muie . Si nu exista semne vizibile la femei.
Asa ca .. da tu la muie fara prezervativ ca eu sigur nu o sa mi-l scot Wink

Adevarat,ai dreptate admine ,dar eu nu instig la inconstienta spuneam doar ca poti da o muie si fara prezervativ daca te informezi corect si studiezi terenul(pana la urma asta e toata placerea),ai la fel de multe sanse sa prinzi o boala VDRL de la prietena (sau sotia ta legitima),cat si de la o tarfa,statistic vorbind (vb parazitilor---minte-ma ,minte-ma, frumos),totul e sa te orientezi corect!!!
Man .. statistic vorbind .. de la o curva ai mai multe sanse decat de la sotie (cu exceptia cazului cand sotia e mai curva decat o curva) Wink)
Administrator Wrote:Man .. statistic vorbind .. de la o curva ai mai multe sanse decat de la sotie (cu exceptia cazului cand sotia e mai curva decat o curva) Wink)

aloooooooo ....... niciodata nu poti sa fii sigur Wink)
Deci, daca te uiti bine, eu am zis "Statistic"
Asta inseamna ca ma refer la generalitati nu la cazuri particulare Wink

Fireste ca trebuie sa fii priceput sa iti tii in frau sotzia, sa nu scape pe aratura. Sau daca scapa si iti pregateste o colectie de coarne, macar sa ii puna prezervativ futaciului Wink
amanta Wrote:aloooooooo .......  niciodata nu poti sa fii sigur Wink)
ai grija ca te dai de gol Tongue
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's