Perversiuni.Net

Full Version: Matrimoniale....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
M-am gandit asa: daca sunt doamne,domnisoare,domni vare vor sa faca sex,sau mai stiu eu ce, sa isi lase adresa de mail, nr de tel,ceva despre ei. Ia sa vedeam!
Daca vreti sa stiti mai multe despre mine intrai pe id-ul meu de ym xxx_pleasure4. Sunt mascul de 19 ani. cam asa ar trebuii sa arate un post aici, poate sa contina mai multe informatii, dar deocamdata atat despre mine Smile
__xxx__ Wrote:M-am gandit asa: daca sunt doamne,domnisoare,domni vare vor sa faca sex,sau mai stiu eu ce, sa isi lase adresa de mail, nr de tel,ceva despre ei. Ia sa vedeam!

domni suntem destul care vrem sa facem sex, si un exemplu sunt si eu de ce sa refuzi daca ti se ofera, id mess claudiu82ro sexul e bun si ptr suflet si ptr fizic indiferent cum e facut online sau live restul detaliilor la fata locului
MI-a placut faza asta cu "mascul de 19 ani" Wink) Nu esti si feroce ? Wink
Administrator Wrote:MI-a placut faza asta cu "mascul de 19 ani" Wink)   Nu esti si feroce ? Wink

Rup tot Big Grin
He he .. ai rupt vreodata patul ? La propriu ? Eu l-am rupt de 2 ori. Si e solid
Al dracu pat cam scartie, cand veneam cu fete acasa le puneam jos sa nu scol toata scara Smile))
E nashpa pe jos
Te julesti la genunchi.
Sa vezi ce urat se uita vecinii in diminetile dupa noptile fierbinti, parca l-ar fi vazut pe papa, mai ales vecinutza mea de 17 ani de la et 1, ca buna ar fi Wink
Mai asteapta si tu 1 an .. sa faca 18 si apoi ia-o in pula Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's