Salut! sunt curios daca cunoastetzi cumva vreo fata din cluj-napoca care ofera servicii sexuale contracost ( evident in afara celor de pe calea turzii) v-as fi foarte recunoscator.....daca sunteti careva din cluj si cunoasteti pe cineva.....mersi anticipat
sincer si pe mine m-ar interesa vreo 2 fete dragute din cluj, sa am cu cine "iesi" cand ma plictisesc. prefer mai degraba ceva high-end decat fetele de pe turzii sau din piata (trimis cateva mailuri, n-a raspuns nimeni cu o poza si sa ma duc la cine stie ce urata mai bine nu; daca e meseriasha si se ocupa ar trebuie sa fie in stare sa trimita o poza, chiar relativ blurred). fetelor, trimiteti-mi un mail daca sunteti careva around si taceati chitic pana acuma.
btw, am cautat pe site-urile de profil de mi-a venit acru, n-am gasit nimic in cluj, doar bucuresti, timisoara... alte orase, si acuma chiar sa ma duc pana-n bucuresti pt asa ceva e cam mult.
pt jan, incearca in strip-clubs, gasesti in opal, premier si onix. iei fetele la o bautura, povestesti un pic si apoi intrebi daca-s dispuse dupa program. majoritatea sunt - unele la prima intrebare, altele doar dupa ce te-au vazut pe acolo de cateva ori si esti "regular customer", vezi tu (eu inca n-am gasit una genul meu, care sa merite efortul though).