02-13-2008, 05:32 PM
02-13-2008, 06:08 PM
eu am dat si as mai da..ce fete se ofera ?
03-10-2008, 12:16 AM
eu am dat, dar numai la prietena mea
P.S. Am revenit dupa cateva luni,salut la toti.
P.S. Am revenit dupa cateva luni,salut la toti.
04-03-2008, 02:50 PM
exista cu certitudine , dar cu siguranta exista si barbati care dau si nu recunosc nici in ruptul capului
04-05-2008, 10:53 AM
yes...am facut si voi face in continuare !
12-29-2008, 06:54 AM
da, si eu am dat, dar numai la o relatie stabila, nu e nici o problema
01-08-2009, 06:20 AM
Daca produce placere...orice e permis... 

01-26-2009, 08:00 PM
pr0fesoru Wrote:
e o intrebare? sau o afirmatie? sau te miri ca exista?
evident ca exista barbati care dau limbi in cur ... daca iti place femeia aia chiar nu mai conteaza unde dai cu limba. una din regulile sexului total (folosesc cuvinte mari, na!) este ca nu exista zone de care sa-ti fie scarba la femei! si din proprie experienta pt. cei care mai au reticente: e chiar placut, mai putin spectaculos ca in pizda, dar foarte placut pentru ea ... si in 99% din cazuri ti se va intoarce favorul! si atunci o sa asteptam urmatoarea intrebare: exista femei care dau limbi in fund?
02-24-2009, 09:12 AM
Ce ciudatenii frate?
Mai multe decat alea pe care le poti lua dintr-o pizda? Nu cred! Hai s-o spunem p-aia dreapta: cei mai multi au reticente din cauza unui posibil miros. Ideea e ca, in conditii de igiena normale, nu exista nici urma de vreun miros, aproape ca ai o revelatie prima oara: cum dreaq de n-am stiut pana acum?
Incercati sa faceti de cateva ori naveta anus-pizda si retur si daca n-o urcati pe respectiva pe pereti sa ma injurati pe urma pe mine, ok? Bafta!
Mai multe decat alea pe care le poti lua dintr-o pizda? Nu cred! Hai s-o spunem p-aia dreapta: cei mai multi au reticente din cauza unui posibil miros. Ideea e ca, in conditii de igiena normale, nu exista nici urma de vreun miros, aproape ca ai o revelatie prima oara: cum dreaq de n-am stiut pana acum?
Incercati sa faceti de cateva ori naveta anus-pizda si retur si daca n-o urcati pe respectiva pe pereti sa ma injurati pe urma pe mine, ok? Bafta!
04-08-2009, 09:09 PM
EU dau limbi la greu ,imi plac fetele perverse care sa faca ce vor cu mine,si aici cred ca cea mai perversa de pe net este blonda alina 0723726126, asta te face din om neom,e perversa si meseriasa. S credetima ca nu am nici un interes sa o laud,nu sunt decat sclavul pizdei ei.
Pages: 1 2