Perversiuni.Net

Full Version: o muie scurta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mi-ar placea sa ma ridic intr-o seara din pat de langa prietena mea, sa ies afara, sa ma urc la un necunoscut in masina cu care am vorbit o data pe mess, sa-i desfac panatalonii, sa i fac o muie, sa inghit tot, sa ma sterg la bot si sa ma intorc acasa fara prea multe discutii... sunt sigur ca prietena mea ar fii mandra de mine Smile
cuckold Wrote:mi-ar placea sa ma ridic intr-o seara din pat de langa prietena mea, sa ies afara, sa ma urc la un necunoscut in masina cu care am vorbit o data pe mess, sa-i desfac panatalonii, sa i fac o muie, sa inghit tot, sa ma sterg la bot si sa ma intorc acasa fara prea multe discutii... sunt sigur ca prietena mea ar fii mandra de mine Smile

Dap ... si io sunt sigur! Da' ar fi si mai cool sa te intorci la ea fara sa te stergi la bot ... Cred ca s-ar uda toata, ia incearca si zi-ne si noua!Big Grin
ar trebui sa o iei si pe ea sa va priveasca, ar fi si mai interesantWink
cuckold Wrote:mi-ar placea sa ma ridic intr-o seara din pat de langa prietena mea, sa ies afara, sa ma urc la un necunoscut in masina cu care am vorbit o data pe mess, sa-i desfac panatalonii, sa i fac o muie, sa inghit tot, sa ma sterg la bot si sa ma intorc acasa fara prea multe discutii... sunt sigur ca prietena mea ar fii mandra de mine Smile

eu am facut chestia asta impreuna cu nevasta-mea, un futai in 3, ne-am supt si lins pulele si pizda dupa care am futut-o amandoi deodata in pizda si cur. de curios, am luat-o si eu in cur, a fost ok
Reference URL's