02-02-2008, 07:08 PM
02-13-2008, 04:21 PM
sozles Wrote:si fara tepe , sunt nou aici pe forum ... sper sa stiti unde ( mai precis prin colentina )
Unde exact prin Colentina eu stau la Circul de stat si sincer nu am auzit am gasit una prin Berceni la iesirea din Bucuresti dar sa mergi la ea acasa nu face deplasari la domiciliu. Avantajul ca o facea din placere(lucru rar intalnit) dar pana acolo esti mort daca nu ai masina PUNCT

02-14-2008, 04:50 AM
Colentina...habar nu am.. dar colentina e relativ aproape de MATASARI (adica intersectia aceea mica de langa protv) ...zona care era paradisul meseriilor liberale. Ideea e sa mergi cu masina....noaptea.... iar dc nu vezi niciuna pe strada la stop acolo e un pusti de vreo 20 de ani ..care rezolva orice cautare din domeniu...(iti aduce ce vrei)... cel putin asa era acum ceva timp.....
03-10-2008, 06:43 PM
E aproape COlentina de Matasari o piula... Ia pune mana pe o harta, ca de stiut nu stii strazile...
La pod mai stateau curvele in Colentina...
03-27-2008, 07:01 AM
unoarecare Wrote:E aproape COlentina de Matasari o piula... Ia pune mana pe o harta, ca de stiut nu stii strazile...
...sa te lamuresc eu pe tine... Colentina incepe la Obor... si se termina la mama naibii . Mie chiar mi se pare aproape Matasari de Colentina , ajungi in cateva minute cu masina noaptea ( majoritatea oamenilor cauta curve pe strada..noaptea)
LEGENDA : pata rosie...matasari ; pata verde ...obor
Daca raportezi Matasari fata de podul de la "europa" ai dreptate..e la mama naibii...
04-05-2008, 11:35 PM
lexxrdm unde ai gasit tu sa faca de placere,da-n si noua niste informatii despre fata aceaa :
ma chinui eu sa ajung pana in berceni,ca si eu tot in colentina stau .Bafta
ma chinui eu sa ajung pana in berceni,ca si eu tot in colentina stau .Bafta04-23-2008, 05:25 AM
Eu va recomand sa le luati de pe siteuri. Alea de pe strada .. sunt periculoase ca ruleta ruseasca
Ti se rupe prezervativul .. moarte sigura 
Ti se rupe prezervativul .. moarte sigura 
06-14-2008, 08:43 AM
raindeer_dust Wrote:Colentina...habar nu am.. dar colentina e relativ aproape de MATASARI (adica intersectia aceea mica de langa protv) ...zona care era paradisul meseriilor liberale. Ideea e sa mergi cu masina....noaptea.... iar dc nu vezi niciuna pe strada la stop acolo e un pusti de vreo 20 de ani ..care rezolva orice cautare din domeniu...(iti aduce ce vrei)... cel putin asa era acum ceva timp.....
Hai baieti ca si-asa e aproape de mine si oricum n-am ce face zilele astea, o sa ma duc 1 data sau de 2 ori sa fut ceva p-aici pe Matasari si va raportez imediat dupa ce-am descoperit, calitatea pizdelor, tarifele percepute, conditiile in care s-a desfasurat actiunea, tot ce va intereseaza mai mult, ok ?

Faza e ca am trecut DE FOARTE MULTE ORI noaptea pe acolo ( ma intorceam acasa ori de la Cuptorul cu Lemne unde mananc deseori seara, ori de la o fosta gagica care statea pe la Foisoru' de Foc ). E aberanta faza cu masina, n-ai nevoie de nicio masina, decat daca nu ti-e "tarsha" sa treci p-acolo "by foot" ceea ce mie clar nu mi-e si nu mi-a fost niciodata, si te abordeaza niste distrusi / niste distruse direct, cu replici de genu' "baiatu' nu vrei si tu o fata ?".

KterinK a fost intr-o seara cand trecut pe acolo, m-a bagat una in seama, si eu de aerian ce eram ( bine adevaru' e ca nici nu prea aud perfect cu o ureche ), nu intelegeam ce vrea sa-mi spuna. Raspund prima data cu "poftim ?" a 2 a oara mai taraneste cu "ce ?" iar a 3 a oara deja frustrat ca nu inteleg ce vrea zis "ahhhhhhhhhhhhhhh ?!" la care aia isi iese din minti si zbiara la mine "O PIZDA, O MUIE, SA FUTI NU VREI ?!" iar eu intelegand perfect noua oferta am suras am zis "nu mersi.." si am plecat mai departe, teribil de amuzat de intamplare.

Ultima data cand am trecut acum 2 - 3 saptamani si tot am fost abordat, deci inca mai e valabila zona, mai mult ca sigur. Faza e ca n-am testat niciodata "marfa", nu prea am avut nevoie niciodata. Am avut o relatie stabila pana acum 1 an jumate, relatie ce s-a intins pe multi ani si dupa am avut o abundenta de relatii efemere, sex la discretie. Am insa de vreo 2 luni sunt nefutut si deja m-am saturat de toata vrajeala aia ieftina cu scosu' in oras, cu blablabla, mi-e lene vreau direct actiune si mai ales actiune SIGURA.

Asa ca o sa postez aici luni sau marti aventura mea, cu lux de detalii, poate va este de folos, mai ales celor din sectoru' 2.