am si eu nevoie de ajutor. eu si prietena mea suntem incepatori in ce consta sexul anal si nu prea stim mare lucru dar stim ca sunt ceva riscuri legate de partea microbiana. puteti sa imi spuneti si mie daca exista vreun dezinfectant local pentru zona anala. ca doar apa chioara nu prea face minuni in domeniul asta. exista ceva sau asta e riscul?
Incearca prezervativul,e cel mai sigur...
zamouse Wrote:am si eu nevoie de ajutor. eu si prietena mea suntem incepatori in ce consta sexul anal si nu prea stim mare lucru dar stim ca sunt ceva riscuri legate de partea microbiana. puteti sa imi spuneti si mie daca exista vreun dezinfectant local pentru zona anala. ca doar apa chioara nu prea face minuni in domeniul asta. exista ceva sau asta e riscul?
Dezinfectante "seriooase" din cate stiu eu nu exista. Ce poti sa faci este o clisma si cam atat. Si cum spunea si Limbuta cel mai sfant este (stiu ca ti-am furat toata placerea dar daca vrei sa "scapi" de belele) PREZERVATIVUL.
Incearca o crema de galbenele cu propolis. Gasesti la farmacie.
Ai putea pune problema de curatenie daca dupa ce ai penetrat-o anal doresti sa o mai futi si in pizda.Iti recomand in acest caz sa te abtii.Orice ai lua din curul ei ar fi mult mai grav daca i-ar intra in pizda.