Perversiuni.Net

Full Version: Nevasta poştă!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De ceva timp am o fantezie: doresc să-mi văd soţia fututa de unul sau mai mulţi tipi care să o spermeze în şi pe pizda pentru ca ulterior să pot să ling secretiile împerecherii lor chiar de pe savarina soţiei! Am vorbit şi cu soţia mea şi a acceptat bucuroasă această nouă idee, dar avem o dilema: ne temem temem tare de boli cu transmise sexuală! Nici prezervativ nu vrem să folosim fiindcă ar distruge fantezia, sperma tb să ajungă acolo pe savarina! Cum să procedăm? Aşteptăm propuneri şi sfaturi!
De ce ai deschis 2 threaduri identice ?!?
Scuze! Am postat după tel mobil şi am greşit! Se poate o părere de la tine despre cum aş putea proceda ca să reuşesc să împlinesc fantezia mea şi a soţiei?
"Suna un prieten" Big Grin
Cred ca singura posibilitate este ca persoana respectiva sa fie cineva cat de cat cunoscut (prieten) cineva in care sa aveti incredere si poate in primul rand sa fie cineva "agreat" si de tine si de sotie,in sensul ca persoana respectiva sa va placa la amandoi,altfel nu cred ca va merge...
v-o pot indeplini eu . numai sa nu aibe nevasta - ta peste 60 de kg ca nu ma bag Smile, apropo anal face? Big Grin
Am si eu aceeasi fantezie si in plus vreau sa ma futa si pe mine in gura dupa ce termina cu ea.
pai e simplu... va gasiti omul/oamenii potriviti, mergeti cu TOTII la medic pentru analize (fara faze de genu "hai, frate, n-ai incredere..."), pana ies analizele iesiti la bere/suc/club prin oras impreuna sa va cunoastesti si sa elaborati fantezia dupa care, daca totul e ok, nu va mai ramane decat sa va bucurati in voie.
succes. sa spuneti daca ati facut-o si cum a fost Smile

P.S. Sincer, mi-as dori si eu sa am o prietena/sotie asa... Sad
Ma bag si eu in urmatoarele conditii: nevasta sa n-aiba mai mult de 40 ani si mai mult de 10 KG peste ultimele 2 cifre ce definesc inaltimea (de exemplu la 1, 70m sa aiba maxim 80kg), iar curatenia si confidentiabilitatea sunt obligatorii.
Si eu am fantezii de genurile astea ! Sant sportiv , sanatos tun si foarte curat !
Reference URL's