Perversiuni.Net

Full Version: Chestiune de viata si de moarte (pentru mine)!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am vazut acu vreun an pe magheru 2 asiatice misto, si au inceput sa-mi faca cu ochiul. Din pacate eram prea pilaf ca sa mai pot ceva si am lasat ocazia sa se duca pe apa sambetei.Peste cateva luni am vazut o negresa, tot pe acolo (vis-a-vis de inter) care era imbracata in ciuda pulii de am franat toti ca sa ne bucuram de priveliste. Tipa trecea strada,si se oprise chiar in mijlocul bvd-ului. Nu era trecere, asa ca poate vreunul de la circulatie o fi surprins-o pe camera. E acolo zona de curve si eu nu stiu? Daca da, cat costa si cat de safe e? Ceva contacte, sau se merge ca la piata?
Please, vreau sa mi-o pun cu o negresa si o asiatica pana-n rev!!!!!
Stiu ca prin Colentina este un bordel cu chinezoaice dar nu reusesc sa aflu unde anume...
In plus am auzit ca nu intra chiar oricine,trebuie sa fii recomandat de cineva care a mai fost,cineva cunoscut.
Bun si asta! Chinezoaica n-am mai avut. Sa speram totusi ca nu-s din alea aduse cu containerul si obligate sa o faca, pt ca daca ar fi asa, mai bine imi iau o papusa
Aseptam contacte si detalii. Nu a fost nimeni? Unde putem gasi asiatice si negrese in Buc. (cam greu nu)?
Baieti o laba sanatoasa cu gandul la o negruta si-o asiatica si va trecutTongue
Am vazut azi una, dar era cu dulaul si cred ca si minora! Un par pana la solduri, o fata de s-o pui in rama si un corp... la care nu m-am uitat daca era minora!
Cred ca pt negrese raman cluburile de latino, asta cu conditia sa mai am si timp sa trec pe acolo. Any advices?
chiar nimeni? nimic?
La Multi Ani!
prepayd Wrote:chiar nimeni? nimic?
La Multi Ani!

la multi ani!
din pacate nimic. si eu caut o mulatra de mult si nu gasesc.
c'est la vie...
Daca nu a inchis pravalia primarul din Amsterdam, dati o fuga repede ca acolo am vazut toate rasele.
Bafta!
Reference URL's