Perversiuni.Net

Full Version: Noi, clientii...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Doritori de sex. Dornici de "aplauzele" de dupa sex. Dornici sa le futem pe fete/femei cat mai bine si cu cat mai multa "tehnica", pentru ca, zicem noi, asta vor ele. Am fost iarasi la fata la care merg de obicei. De fapt la singura fata la care merg pe bani. Frumoasa, senzuala, apetisanta... Fireste ca o doresc. Altfel nu as fi intrat pe usa ei. Am facut sex, binenteles, si am incercat, dupa mintea mea, sa fiu "la inaltime". Si am simtit ca nu are nevoie de "inaltimea" mea. Nu e vorba nici de facut "fite", nici de grabit, nici de strambat din nas. O adevarata profesionista. Teatru in toata regula... fireste ca nu i-am zis ce simteam.
La un moment dat, nu retin exact in ce context, mi-a zis ca sunt de treaba. "Chiar, prea de treaba." Stiam ca nu se referea la sex.
Evident, nu e prima care imi zice chestii de genul asta. "Esti prost de bun", e o expresie ce mi-a ramas in minte de la una dintre primele mele prietene.
O sa-i mai fiu client, atat timp cat va accepta. Imi place sa o vad, imi place sa o aud glumind, imi place sa o tin de mana. Sexul va fi pe bani, restul, daca sunt "norocos".
Iar cand va veni clipa in care va renunta la "meserie" si ma va intreba:
"Daca pretinzi ca iti pasa, de ce ai platit ca sa te cateri pe mine?", sper sa am puterea sa plec capul si sa-i zic "iarta-ma". Macar atat.

Toti o sa-mi ziceti, "Bah, te-ai tampit la cap, ce te asteptai? Sa-ti faca de mancare, sa-ti coasa hainele si sa-ti cante la mandolina?"

Iar eu o sa va zic: "Taca-va fleanca." Cati dintre noi nu am jubilat la ideea ca macar una din fetele la care am fost sa "prinda drag" de noi?

Cati nu ati zis: "Se stie, multe dintre prostituate au ajuns sa fie sotii si mame exemplare...".

Eu zic: "Va ganditi ca dupa atata chin si amar si sute de asa-zisi masculi, dupa atatea injosiri, palme si dispret, au stiut sa-si aleaga barbatul pentru care sa merite sa fi o sotie si mama exemplara?" Ce facem noi ca sa meritam o astfel de femeie?

Cine suntem noi, clientii? E frapant cat de mult ma regasesc in portiunea urmatoare de articol:

"...

The most common type of prostitution customer is the user. He is quite self-centered, and simply wants what he considers to be his needs met.

The user would deny any intent to harm anyone, and might even claim some empathy for the sex workers he uses. However, his empathy does not extend to discontinuing his using behavior, nor to helping anyone escape from the sex industry. He does not care whether the person he is using is unwilling or unusually vulnerable. He simply feels entitled to whatever he wants, whenever he wants it. If someone is hurt, that is not his problem.

He sees himself as a respectable person, and works to protect that appearance. Users provide a large, safe, and steady income for the pimps and other "businessmen," of the sex industry.

..."

Pentru cine e interesat, articolul complet se gaseste aici:
http://www.prostitutionresearch.com/how_...00012.html
Eh daaa... nu stiu cati sunt open minded ca tine.
Majoritatea se gandesc pe cati i-au pupat in pula cand au sarutat o prostituata.
Eu zic: "Va ganditi ca dupa atata chin si amar si sute de asa-zisi masculi, dupa atatea injosiri, palme si dispret, au stiut sa-si aleaga barbatul pentru care sa merite sa fi o sotie si mama exemplara?" Ce facem noi ca sa meritam o astfel de femeie?

Nu m-as gandi la saracele cat au de indurat. Aceste sarace au ales viata asta, au ales dispretul, injosirea si sutele de masculi, au ales o cale usoara de a face bani pentru imbogatire. Pentru ele banul inseamna totul in viata, altfel nu ar fi facut ceea ce fac. (exista si exceptii)
La saraca de mine nu te gandesti? Care fac 2 facultati in paralel, ambele care nu imi vor aduce nici un viitor financiar. Sincer mi se pare ca dintre mine si o prostituata daca vrei sa o iei asa eu ar trebui sa fiu considerata ... ,,saraca de ea''.
Accept libertatea omului de a face ce vrea in viata atata timp cat nu ii deranjeaza pe cei din jur si il respect, desi poate eu am alte idei, dar de aici pana la a fi considerata o prostituata saraca de ea... e cale lunga. Chiar m-ai lasat masca.
Lola Wrote:Eu zic: "Va ganditi ca dupa atata chin si amar si sute de asa-zisi masculi, dupa atatea injosiri, palme si dispret, au stiut sa-si aleaga barbatul pentru care sa merite sa fi o sotie si mama exemplara?" Ce facem noi ca sa meritam o astfel de femeie?

Nu m-as gandi la saracele cat au de indurat. Aceste sarace au ales viata asta, au ales dispretul, injosirea si sutele de masculi, au ales o cale usoara de a face bani pentru imbogatire. Pentru ele banul inseamna totul in viata, altfel nu ar fi facut ceea ce fac. (exista si exceptii)
La saraca de mine nu te gandesti? Care fac 2 facultati in paralel, ambele care nu imi vor aduce nici un viitor financiar.  Sincer mi se pare ca dintre mine si o prostituata daca vrei sa o iei asa eu ar trebui sa fiu considerata ... ,,saraca de ea''.
Accept libertatea omului de a face ce vrea in viata atata timp cat nu ii deranjeaza pe cei din jur si il respect, desi poate eu am alte idei, dar de aici pana la a fi considerata o prostituata saraca de ea... e cale lunga. Chiar m-ai lasat masca.

Nu judeca in felul asta. Hai sa-ti mai povestesc ceva:

Eram tot cu ea, ea intinsa pe pat, eu desupra. Facand sex, binenteles. Dupa cateva miscari, zboara perna de sub capul fetei si "zdrang" un cap de lemnul de la capatul patului... M-am oprit.
"Stai linistit", zice ea. "Sunt obisnuita cu loviturile."
Am simtit o strangere de inima cand mi-a zis asta. Explica-mi tu de ce.
Draga Lola, te cam grabesti sa trantesti cu judecatile de valoare.
Omul s-a explicat f clar ca este singura prostituata pe care o frecventeaza, si ca, intre el si ea este o altfel de relatie decat cea pe care ne-o inchipuim noi, cei din afara.

Dar poate ar trebui sa fiu mai clar.
De cate ori n-ai exclamat "Saraca de ea" referitor la cosmeticiana (coafeza) ta, cand ti-a povestit necazurile ei, chiar daca nu are 2 facultati si te jupoaie de bani pt fiecare suvita?
djiku Wrote:Draga Lola, te cam grabesti sa trantesti cu judecatile de valoare.
Omul s-a explicat f clar ca este singura prostituata pe care o frecventeaza, si ca, intre el si ea este o altfel de relatie decat cea pe care ne-o inchipuim noi, cei din afara.

Dar poate ar trebui sa fiu mai clar.
De cate ori n-ai exclamat "Saraca de ea" referitor la cosmeticiana (coafeza) ta, cand ti-a povestit necazurile ei, chiar daca nu are 2 facultati si te jupoaie de bani pt fiecare suvita?
Coafeaza mea nu a ales sa aiba necazuri. Uite, sa-ti dau un exemplu. Un cuplu casatorit in care sotia primeste in fiecare seara bataie de la sot ca nu ii incalzeste destul de bine ciorba. Ea nu divorteaza de el, ba ca o impiediuca religia, ba ca au un copil impreuna, ba ca el are bani si ea fara el nu se poate descurca. Ei, din punctul meu de vedere, isi merita soarta daca continua sa stea cu asemenea om. In nici un caz nu o voi considera pe acea femeie ,,saraca''.Ce alegi aia ai, ce meriti aia primesti.
Nu am zis ca sunt judecati de valoare, este doar opinia mea.
Plus, nu-i judec dragostea, mi se pare foarte romantica treaba si as vrea sa fie fericit. As vrea ca si prostituatele sa fie fericite si implinite si nu numai din punct de vedere financiar.
Dar sunt unele chestii care nu le inteleg sau pe care le percep in mod diferit. Atata tot Smile
Mda.., un lucru este clar. Doi oameni privind acelasi lucru vad totusi ceva diferit.
Cred ca morcoveata cand a zis de "dispret, palme si injosiri", a vrut sa se exprime metaforic.

Iar in privinta necazurilor, nimeni nu alege sa aibe necazuri. Vin ele peste noi.
djiku Wrote:Mda.., un lucru este clar. Doi oameni privind acelasi lucru vad totusi ceva diferit.
Cred ca morcoveata cand a zis de "dispret, palme si injosiri", a vrut sa se exprime metaforic.

Iar in privinta necazurilor, nimeni nu alege sa aibe necazuri. Vin ele peste noi.

Exact la asta ma gandeam cand am vazut ca ai mai postat ceva, ca polemizam inutil, eu nu o sa accept ce zici tu si invers, asa ca mai bine incetam polemica. Tongue
Eu cred ca s-a exprimat la propriu.
Uneori si mie imi este greu sa trag o linie clara intre a fi amabil, a nu jigni oameni si a-mi sustine parerile.

Nu am pretentia sa accepti ceea ce spun eu, ca nu debitez adevaruri universale. Incearca doar sa respecti dreptul de opinie al altora fara sa... "ramai masca". Vorba aceea, o opinie in plus acolo nu doare.

Pax vobiscum
La fel ca Morcoveata,am si eu o astfel de "prostituata" (eu o numesc amica) pe care o cunosc de 10-12 ani.Tipa are cam 43 de anisori,o face numai cu un grup restrans de cunoscuti (separat Big Grin ).
E singura,are 2 copii de crescut si se descurca si ea cum poate...
De ce ma duc la ea ?
Deja o consider prietena,stam mult de vorba,ii mai dau un sfat si inevitabil ajungem si la sex.Deja ne stim placerile si obiceiurile,este extraordinar de curata,chiar imi pernit sa fac orice cu ea.
La plecare,de fiecare data,ii las ceva bani undeva prin casa, si plec din casa ei ca de la un prieten.
De fiecare data avem orgasm amandoi,de fiecare data la despartire ne pupam (pai sigur o sa ziceti ca i-am pupat pe altii-n pula - si ce daca ? Big Grin )
O compatimesc (dar nu las sa se vada asta),se chinuie sa creasca 2 copii...
Hai,am picat in ligheanul cu melancolie...Big Grin
Pages: 1 2 3
Reference URL's