Perversiuni.Net

Full Version: Stie cineva o sclava ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Caut si eu o sclava, din aia ..cur misto .. tzatze mari .. si sa-i placa sa suga pula si sa inghita.
Doritoarele sunt rugate sa posteze cv-ul Wink)
nu mai faci fata la femei si ai nevoie de sclave acuma ?
De ce nu Sandy ? Te oferi tu ?
Interesant. In Romania nu's fete care joaca rolu' de "sclava" Sad. Toate-s constipate si rigide, de parca cind te duci la futut, te duci la doctor.
Ar fi fain o sclava, sa stea umila si ascultatoare sa fac exact ce-i ceri. Aia da relaxare.
Eh .. Trebuie sa fie. Poate nu ai gasit tu .. dar sigur sunt.
Administrator Wrote:Eh .. Trebuie sa fie. Poate nu ai gasit tu .. dar sigur sunt.

ramin sceptic. Femeile vor sa domine si le place atitudinea de "stapina". Ma incita si astfel de femei (stapine), dar pina la urma, e nevoie de multa imaginatie ca sa fiu multumit Tongue.
Eu cred ca sunt o multime de tipe care nu au cine stie ce inteligentza si se lasa conduse de barbati. Totusi .. eu ma refeream la sclava sexuala Wink Mare diferenta.
Cind o sa aflu ceva o sa postez pe forum. Pina una alta, bag mina'n foc ca nu exista femei (nici pe bani) care joaca rolu' asta.
S-ar putea sa te arzi. Eu am cunoscut cateva dar erau nashpa rau . Grase.
Administrator Wrote:S-ar putea sa te arzi. Eu am cunoscut cateva dar erau nashpa rau . Grase.

pai, posteaza si tu ceva ponturi, numere de telefon....relatii...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's