Perversiuni.Net

Full Version: Oferta pt. dame de companie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Lucrezi deja in acest domeniu si ai experienta?Ai ales singura acest job si nu esti obligata de nimeni?Vorbesti o lb. straina mai specific lb. engleza?Ai vrea sa iti desfasori serviciile peste hotare si doresti o adresa sigura fara intermediari ,contracte dar a fi libera de a alege orele de munca si timpul?
Acum poti lucra legal in (NL )pe cont propriu.Pretul il faci tu si banii primesti direct de la client in mana(castig foarte bun).
La mine in local se lucra doar legal,foarte important fiind igiena ,safe sex si o atmosfera placuta de lucru.Conditii foarte bune ,relax........nu se consuma alcool ,se lucra doar ziua orele 11/21 si wekend liber.
Ti-am trezit interesul si ai dori mai multe informatii ?Toate informatiile va stau la dispozitie numai in direct cu webcam eventual telefonic.
Trimiteti un mail la dutchbrothel@yahoo.com cu un id-messenger sau un numar de telefon si va voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

Mary
deabea deabea gasiram niste fete faine pe aicea, si-ai venit sa le iei tu pe toate... Smile
nici nu as indrazni asa ceva djiku............
Mary ai practicat sau practici si tu meseria asta?
cameleon aceasta intrebare nu isi are rostul la acest anunt.
totusi iti raspund :NU
14 ani experienta in domeniu ca exploatanta.
pai acum 14 ani cred ca erai minora ,asta daca varsta trecuta in profil este reala Smile
cameleon Wrote:pai acum 14 ani cred ca erai minora ,asta daca varsta trecuta in profil este reala Smile

Smile da acum am vazut ..............bine ca ai facut observatieSmile
mersi
cu placere, poate ne spui si noua daca a avut succes anuntul tau, promit ca nu mai postez aici pentru ca ne indepartam de la subiect.
Caut si eu o dama de companie matura(peste 40 ani) pt sex total, sau stie cineva unde as gasii o negresa, e asa ceva in bucuresti?
eu sunt din brasov si nu as vrea sa meeg degeaba pana la bucuresti.
Reference URL's