Perversiuni.Net

Full Version: fantezie ascunsa!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
va propun sa va dezvaluiti aici o fantezie de care v-a fost frica pana acum sa recunoasteti ca o aveti!

iata de exemplu una, a mea:

imi imaginez sa urc intr-un taxi pe care l-am comandat, la volan sa fie o tipa si inainte de a ajunge la destinatie, sa i-o trag!

e cam scurta fantezia dar am dat-o ca exemplu pt thread. daca vrea cineva sa o dezvolt... nu-i problema! Wink

astept! indrazniti! faceti-e curiosi!

PS. promit sa revin si cu altele... imaginatie am si pt ca unele fantezii mi s-au implinit, am capatat si curaj sa-mi inchipui altele!
Iata o fantezie de care nu mi-a fost nicidecum frica....sex cu o femeie gravida, cu cat sarcina este mai avansata, cu atat ma incita mai mult....fara a tine cont daca este vaginal, anal sau oral...o gravida pervesa ar fi foarte buna ptr mine
Lovesex, tu ai o problema cu poza aia? Chiar e nevoie sa o atasezi la fiecare post?
mda, cred ca-i dus cu mintea, adica cu ... curu'
poate omu vrea sa se arda in fund.
Pai sa spuna asta, nu sa ataseze poza cand il apuca (adica la fiecare post). Sau sa o puna la threadul uite curu' meu sau unde doreste dosul lui... in functie de ce urmareste de pe urma afisarii ei.
Poate vrea sa ne dea de inteles ca e..."incapator" Wink
Limbuta_jucause Wrote:Poate vrea sa ne dea de inteles ca e..."incapator" Wink

Seamana mai mult a "thread hijacking" decat "propunere indecenta" Wink
ce si-a propus 'lovesex' a reusit, v-a distras atentia de la subiect!

ignorati-l, si o sa-i dispara curu'!

deci, aveti vreo fantezie?
Pages: 1 2 3
Reference URL's