09-30-2007, 12:46 PM
03-07-2008, 04:57 AM
Nu stiu altele ce uitilizeaza dar spun eu ce folosesc.Mai intai palmele,degetele,apoi penisul din latex.E superba senzatia pe care ti-o ofera jucaria atunci cand partenerul lipseste in momentele intime.
12-28-2008, 11:35 PM
e interesanta masturbarea la femei
prietena mea o practica, si mi se pare ok; daca simte nevoia, m-i se pare in regula
mai ales ca o poate combina si atunci cand facem noi sex, mmm, nu e rau deloc
prietena mea o practica, si mi se pare ok; daca simte nevoia, m-i se pare in regula
mai ales ca o poate combina si atunci cand facem noi sex, mmm, nu e rau deloc
02-05-2009, 07:58 PM
Cu ajutorul degetelor si jetul de la dus ... e super senzatie, plus ca-mi imaginez in capsorul meu cum as duce o partida de sex cu iubitul meu 

02-16-2009, 09:22 AM
mmmm, ai dreptate cu dushul
la un moment dat faceam sex in cada si stateam eu la un capat al cazii si ea la celalalt capat, pe langa penetrare am scos si para de la dush si cu jetul "mangaiam" partea din fata.... mmmm m-a facut sa ma simt bine placerea pe care o afisa, mi-a placut
la un moment dat faceam sex in cada si stateam eu la un capat al cazii si ea la celalalt capat, pe langa penetrare am scos si para de la dush si cu jetul "mangaiam" partea din fata.... mmmm m-a facut sa ma simt bine placerea pe care o afisa, mi-a placut
02-20-2009, 12:55 AM
Placerea asta e greu de intuit la femei....pacat ca nu sunt niste descrieri mai amanuntite. Eu ca barbat astept niste chestii mai hoooot, ceva care sa ma lase cu gura cascata....Voi femeile care aveti un orgasm asa complex....uimiti ne macar un pic....
06-06-2010, 08:15 AM
Ella Wrote:
Nu stiu altele ce uitilizeaza dar spun eu ce folosesc.Mai intai palmele,degetele,apoi penisul din latex.E superba senzatia pe care ti-o ofera jucaria atunci cand partenerul lipseste in momentele intime.
din experienta ta ce vibrator e mai ok? mai moale, mai tare? vreau sa i-l fac cadou prietenei
da-mi un sfat, ca femeie ce iti place?