Perversiuni.Net

Full Version: Heloo to all ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi everybody,

Mai intai am postat, dupa care m-am gandit sa ma si recomand ... shame on me! Smile Sunt un tip plictisit de moarte, barbat (la propriu, nu stiu daca si la figurat ... ma rog) si nu m-am implicat niciodata - pana acum - la modul serios pe vreun forum. Imi place ideea site-ului, am o minte destul de tenebroasaBig Grin, imi place forumul si foarte multzi dintre participantzi so ... ma bucur sa fiu printre voi. Al vostru,

WM
WishMaster Wrote:Hi everybody,

Mai intai am postat, dupa care m-am gandit sa ma si recomand ... shame on me! Smile Sunt un tip plictisit de moarte, barbat (la propriu, nu stiu daca si la figurat ... ma rog) si nu m-am implicat niciodata - pana acum - la modul serios pe vreun forum. Imi place ideea site-ului, am o minte destul de tenebroasaBig Grin, imi place forumul si foarte multzi dintre participantzi so ... ma bucur sa fiu printre voi. Al vostru,

WM

Bine ai venit si speram ca acest forum sa iti priasca. Nu de alta dar aici se leaga repede prietenii si in afara de asta mai inveti si cate ceva. Asta ca sa nu te mai plictisesti!Wink

Toate bune!
Reference URL's