mI-AR PLACEA SA PARTICIP LA UN GANG BANG. iDEEA E CA NU AM GASIT INCA OCAZIA? cUM E CE SENZATII SUNT? vREAU CEVA DETALII. a SI SA NU UIT LA FINAL SA PLEC CU TIPA LA EA ACASA SI SA DEVINA PRIETENA MEA. cE ZICE-TI??
una dintre fanteziile mele este sa fiu facuta posta de mai multi barbati si ma intreb uneori cum este... :">
si eu vreau detalii
vio Wrote:una dintre fanteziile mele este sa fiu facuta posta de mai multi barbati si ma intreb uneori cum este... :">
si eu vreau detalii
Pai cel mai simplu cred ca este sa...incerci...

nu stiu de ce nu poti sa deschizi....
cat despre faza cu incercatul.... nu este chiar atat de simplu pe cat spui tu...
vio Wrote:una dintre fanteziile mele este sa fiu facuta posta de mai multi barbati si ma intreb uneori cum este... :">
si eu vreau detalii
Sunt anumite site-uri unde se organizeaza asa ceva.In general sunt anunturi de acest gen.... o sa-ti dau un link sau un site intr-un mesaj !
ariel33bv Wrote:mI-AR PLACEA SA PARTICIP LA UN GANG BANG. iDEEA E CA NU AM GASIT INCA OCAZIA? cUM E CE SENZATII SUNT? vREAU CEVA DETALII. a SI SA NU UIT LA FINAL SA PLEC CU TIPA LA EA ACASA SI SA DEVINA PRIETENA MEA. cE ZICE-TI??
Treaba ta ce vrei sa faci cu ea, dar ca sa participi la asa ceva iti trebuie ceva cunostinte si multa, multe experienta. Plus ca nu orice fata accepta necunoscuti...
P.S. Incearca sa scrii ca toti ceilalti fara Caps activat.
si eu vreau detalii
Nefiind femeie, nu te pot lumina din pacate

... Dar, pot sa-tzi spun ca am cunoscut pe cineva foarte special pentru mine la vremea aia (femeie, normal!) care mi-a marturisit ca a pus-o cu doi tipi si ca a fost super din punctul ei de vedere. Detalii amanuntite n-am cerut, dar am dedus din discutie ca a fost intr-adevar bine si ca ar repeta experienta oricand

. So ... go for it!
Si sa ne spui si noua, sa salivam ...