Perversiuni.Net

Full Version: Epilarea la barbati
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ce parere aveti despre cantitatea de par pe care este normal si/sau placut sa o aiba un tip pe corp si unde?
Am inteles din posturile Elenei, de exemplu, ca nu e bine sa ai pilozitate inghinala mai delocSmile
De altfel, nici pe scrot nu cred ca e o idee buna, daca vrei sa fii lins/supt pe acolo, sa nu stea jumate din timp sa isi scoata firele de par din gura, eventual cand o saruti sa ti le restituie, nu?
Dar pe spate, pe piept sau pe picioare?
E mai bine ras proaspat/epilat, tuns 0 sau doar tuns f. scurt?
Sau parul pe piept sau pe picioare este sexi pentru fete?
Sa vedem pareri ale fetelor, dar nu numai, impartasiti din experienta voastra cu alte fete, lor cum le placea?
Asta depinde de gusturi si de tipul de relatie pe care-l ai cu respectivul... Daca il iubesti, nu cred ca-ti mai pasa nici daca are par pe unghii... Si chiar am o prietena care zicea ca nu ar umbla niciodata cu un tip cu par pe spate, iar acum e logodita cu unul Smile Cred ca daca ar fi vorba doar de o relatie de o zi/noapte, ai sta sa te uiti la asta... dar cand e dragoste, il accepti si iubesti cu tot cu pilozitatea excesiva sau cu cea din anumite locuri... In primul rand ar trebui sa se simta barbatul si sa faca "efortul" de a se epila in locurile unde parul e inestetic (spate, fese)... sau unde nu e igienic (axile). Iar la partea cu epilarea inghinala, asa cum majoritatea barbatilor prefera femeile epilate complet... si majoritatea femeilor prefera acelasi lucru la barbati... In cel mai rau caz, femeia poate organiza o "sedinta" in care cei doi sa se epileze inghinal reciproc... si sa urmeze ca rasplata pt ca a fost ascultator un 69 sau oral oferit pe rand... Tongue
ana Wrote:In cel mai rau caz, femeia poate organiza o "sedinta" in care cei doi sa se epileze inghinal reciproc... si sa urmeze ca rasplata pt ca a fost ascultator un 69 sau oral oferit pe rand... Tongue

Partea asta imi place cel mai mult...TongueTongueTongue
Pai se putea sa nu-ti placa, mai limbuta? TongueTongueTongue Ca doar e in aria ta de "lucru" TongueTongueTongue
ana Wrote:Pai se putea sa nu-ti placa, mai limbuta? TongueTongueTongue Ca doar e in aria ta de "lucru" TongueTongueTongue

Garantez ca o sa-i place si "EI" TongueWink
Hmm... cum garantezi? Tongue
ana Wrote:Hmm... cum garantezi? Tongue

desi comportamentul meu general este de genul "no personal remarks" chiar si cand ar fi vorba de un comentariu pozitiv, nu pot sa ma abtin sa nu remarc ca "limbuta" sigur are si experienta necesara si tactul de a discuta cu partenera pentru a afla ce ii face ei mai multa placere.
ana Wrote:Hmm... cum garantezi? Tongue

Incercam ? TongueWink
Limbuta, o sa trebuiasca sa te refuz, din pacate (poate mai mult pt mine), dar, desi n-am absolut nimic impotriva persoanelor care fac sex (de orice tip ar fi acesta) fara a fi implicati intr-o relatie cu partenerul, eu pana acum n-am facut-o si nici n-o s-o fac prea curand... Si oricum, daca ma satisfaci pe mine, nu inseamna ca poti satisface orice femeie TongueTongue Si iete ca n-o zic doar eu Tongue http://youtube.com/watch?v=rcbchRnTTr4
ana Wrote:Limbuta, o sa trebuiasca sa te refuz, din pacate (poate mai mult pt mine), dar, desi n-am absolut nimic impotriva persoanelor care fac sex (de orice tip ar fi acesta) fara a fi implicati intr-o relatie cu partenerul, eu pana acum n-am facut-o si nici n-o s-o fac prea curand...

Nu pot decat sa te admir....Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's