Perversiuni.Net

Full Version: Pareri si impresii despre fisting
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vreti sa postati aici fiecare ce parere are despre fisting, daca a practicat vreodata, daca i se pare tentant, aorice pe tema asta?

insideltd Wrote:
Vreti sa postati aici fiecare ce parere are despre fisting, daca a practicat vreodata, daca i se pare tentant, aorice pe tema asta?

Ar trebui sa le explici mai intai ce este '' fistting'' tocmai ca sa nu se faca confuzia cu ''tuseu rectal'' !

mai bine ne explici tu Mara ca esti experta.
Exista si fisting vaginal - am practicat, si mi se pare in continuare tentant Smile
tehnica de baza consta in urmatoarele: cu palma in sus (partenera pe spate sau in patru labe) uneste-ti degetele. Cu masaj si cu mici miscari rotative iti introduci mana in vagin.
odata ce ai trecut de baza degetelor, acestea se vor curba formand un pumn.

vio Wrote:
tehnica de baza consta in urmatoarele: cu palma in sus (partenera pe spate sau in patru labe) uneste-ti degetele. Cu masaj si cu mici miscari rotative iti introduci mana in vagin.
odata ce ai trecut de baza degetelor, acestea se vor curba formand un pumn.

Tehnic vorbind, e o descriere a unei proceduri. Presupun ca poti da mai multe amanunte, eventual o parere personala si ceva detalii.

Degetele le am bagat in vagin...dar pumnu nu am reusit niciodata...imi e si teama ca i fac rau...sau poate nu am intilnit persoana potrivita.
Da depinde de la vagin la vagin. Sa nu uitam ca e plin de muschi si se dilata...Am vazut asa un filmulet cu una care isi introdusese o mine de rugby...Dar, stai linistit, nu am pumnu lui nea gogu....nici nu folosesc Unirea...
Nici eu nu am reusit sa strang pumnul inauntru fiind, desi nu am mana mare. Anyway, fisting-ul este o chestie care imi place...mai trebuie, insa, experimentat cu ceva fete capabile...
Daca nu ai facut igiena corect , adica clisma , lubrefierea abundenta ... si mai ales daca nu ai avut o mare rabdare cu tine in momentul in care ti-ai introdus ceva in anus ...atunci e explicabil ca te-a durut !
Pages: 1 2
Reference URL's