Perversiuni.Net

Full Version: Pareri si impresii despre fisting
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Vreti sa postati aici fiecare ce parere are despre fisting, daca a practicat vreodata, daca i se pare tentant, aorice pe tema asta?
insideltd Wrote:Vreti sa postati aici fiecare ce parere are despre fisting, daca a practicat vreodata, daca i se pare tentant, aorice pe tema asta?

Ar trebui sa le explici mai intai ce este '' fistting'' tocmai ca sa nu se faca confuzia cu ''tuseu rectal'' !
mai bine ne explici tu Mara ca esti experta.
Exista si fisting vaginal - am practicat, si mi se pare in continuare tentant Smile
nu am practicat decat fisting anal ca parte activa. Pasiv inca nu ...
tehnica de baza consta in urmatoarele: cu palma in sus (partenera pe spate sau in patru labe) uneste-ti degetele. Cu masaj si cu mici miscari rotative iti introduci mana in vagin.
odata ce ai trecut de baza degetelor, acestea se vor curba formand un pumn.
vio Wrote:tehnica de baza consta in urmatoarele: cu palma in sus (partenera pe spate sau in patru labe) uneste-ti degetele. Cu masaj si cu mici miscari rotative iti introduci mana in vagin.

Tehnic vorbind, e o descriere a unei proceduri. Presupun ca poti da mai multe amanunte, eventual o parere personala si ceva detalii.
vio Wrote:tehnica de baza consta in urmatoarele: cu palma in sus (partenera pe spate sau in patru labe) uneste-ti degetele. Cu masaj si cu mici miscari rotative iti introduci mana in vagin.

Da ... mai pe romaneste sa-l/s-o futzi pe unul/una cu pumnul (fist - pumn), adica sa-i bagi pumnu'n anus/vaginBig Grin. Succes!Tongue
Degetele le am bagat in vagin...dar pumnu nu am reusit niciodata...imi e si teama ca i fac rau...sau poate nu am intilnit persoana potrivita.
paulflex Wrote:Degetele le am bagat in vagin...dar pumnu nu am reusit niciodata...imi e si teama ca i fac rau...sau poate nu am intilnit persoana potrivita.

Pai daca mai ai si un pumn ca nea Gogu din reclama de la coniacu Unirea ... sincer, nush'ce pizda face fatza!!Big Grin De cur nici nu mai aduc vorba ... Big GrinBig Grin
Pages: 1 2
Reference URL's