Perversiuni.Net

Full Version: muie cu prezervativ??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
fratilor nu radeti de mine,
apreciez cand dau muie (unul din cele mai frumoase gesturi posibile)
dar imi este frica sa nu imi dea curva vreo boala de la unii din cei
cateva mii de clienti pe care ia avut in ultimii ani.

am dat muie cu un prezervativ de calitate si pot spune ca
senzatiile au fost cam la fel iar eu am fost mai linistit.

nu sunt impotriva la muie fara prezervativ dar din viata am invatat
ca mai bine e sa iti fie frica decat rusine.

voi ce ziceti de treaba asta??
o fi bine? o fi rau? oricum eu de dat la muie nu ma las.
curvaru Wrote:fratilor nu radeti de mine,
apreciez cand dau muie (unul din cele mai frumoase gesturi posibile)
dar imi este frica sa nu imi dea curva vreo boala de la unii din cei
cateva mii de clienti pe care ia avut in ultimii ani.

am dat muie cu un prezervativ de calitate si pot spune ca
senzatiile au fost cam la fel iar eu am fost mai linistit.

nu sunt impotriva la muie fara prezervativ dar din viata am invatat
ca mai bine e sa iti fie frica decat rusine.

voi ce ziceti de treaba asta??
o fi bine? o fi rau? oricum eu de dat la muie nu ma las.

Este foarte bine avand in vedere ca si prin intermediul sexului oral poti sa capeti ceva BTS. Senzatiile nu sunt la fel dar decat deloc e bine si asa. Ideal ar fi sa existe o partenera stabila cu care astfel de practici sa nu suporte bariere de acest gen. Eu unul pot sa afirm ca urasc prezervativele in toate situatiile, dar...
Exista prezervative speciale pt sex oral. Senzatiile se spune ca sunt la fel ...
la cate femei fac acum sex pe bani sa stai sa gasesti o partenera stabila si sa fie cuminte e cam greu(asta e parerea mea)
vad ca e cam nasol dupa cum spune si beatrice care totusi are 18 ani... dar eu cred ca are balta paste si gasesti de toate pt toti... nu e asa beatrice???
papitza Wrote:Este foarte bine avand in vedere ca si prin intermediul sexului oral poti sa capeti ceva BTS. Senzatiile nu sunt la fel dar decat deloc e bine si asa. Ideal ar fi sa existe o partenera stabila cu care astfel de practici sa nu suporte bariere de acest gen. Eu unul pot sa afirm ca urasc prezervativele in toate situatiile, dar...

fraternizez la ultima afirmatie...n-au fost rare cazurile cand pur si simplu m-am inhibat total cand a fost sa trag fesu'...al dracu'!!! bine ca nu ma iau dupa gura lumii ci doar imi place sa ma bag in ea!TongueTongueTongue traiasca sexul oral!
Strawberry Wrote:Exista prezervative speciale pt sex oral. Senzatiile se spune ca sunt la fel ...

la care capat al instrumentului de lucru sunt senzatiile la fel??
Beatrice Wrote:la cate femei fac acum sex pe bani sa stai sa gasesti o partenera stabila si sa fie cuminte e cam greu(asta e parerea mea)

Cred ca e un pic exagerata afirmatia...oricum luat in mare, femeie cuminte e destul de mult spus...poate fi curva si fara sa se futa...dar ca in orice exista si exceptii...
Eu va recomand sa folositi prez si la muie Wink
anubiss Wrote:vad ca e cam nasol dupa cum spune si beatrice care totusi are 18 ani... dar eu cred ca are balta paste si gasesti de toate pt toti... nu e asa beatrice???

faza e ca femeia in pat tre sa fie cea mai mare curva in casa cea mai mare gospodina si pe strada cea mai mare doamna pe mine dak ma vezi pe strada nu vezi ce fac eu ca am asa o fatza inselatoare si nu sti cu cine ai de aface
Pages: 1 2 3
Reference URL's