Perversiuni.Net

Full Version: uite curu meu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
atunci baga bani la mara Wink si o sa ai ocazia
dintr-o parte
din profil ceva mai nouSmile

prepayd Wrote:
oare de ce aveam impresia ca esti bruneta?

am fost bruneta si pana ieri blonda azi sunt satenaSmile)

Adrian66 Wrote:

Beatrice Wrote:
din profil ceva mai nouSmile

Mai nou sau mai putin nou....ramane remarcabil...sper sa-l vad din nou in direct...

din nou?pai cand l-ai mai vazut in direct?

Irma-SS Wrote:
Ufff, subscriu ... ce fund dragutz ai Beatrice ...
Am votat si eu Smile

ms si al tau e frumos

crezicapoti Wrote:
Se pare ca beatrice dupa ce ne-a aratat curul ei din profil si fata,ca la politie de parca ar fi fost infractor,dupa ce irma a ridicat miza iar iib a platit sec, toate si-au luat frumusetile si au plecat.Asta inseamna,pe romaneste,ca ne-au aratat curul.Si mi se pare normal sa faca acest lucru daca pe noi nici curul de femeie nu ne misca.Sa tacem milc atunci,cu toate ca,vorba lui iib, este o tema generoasa.In cerc sa dezmortesc putin atmosfera si atasez o clipa din kama sutra mea.Doritorilor,le pot da amanunte in particular,ca nu am acceptul sa popularizez posesoarea.Dar e printre noi,uitati-va bine,poate o zariti!Sau asteptati sa vina primavara sa puteti inghiti din nou in sec? Apropo,cind e Lasata Secului?

mi-am aratat curul doar in poze nu si in sensul la care te referi u iar dak nu am mai participat pe forum a fost din cauza ca nu mai lucrezSmile

ms frumosSmile

beatrice69les Wrote:
Daca va place sa imi spuneti... Asta e...

k lumea, ai ce arata, orice zic invidiosii

cameleon Wrote:
Beatrice poti sa ne spui de ce nu mai lucrezi?

am considerat ca a venit vremea sa ma las sa fiu un om normal cu un job normal si cu mai putini baniSmile)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's