07-07-2007, 11:56 AM
07-09-2007, 05:29 PM
beatrice69les Wrote:[b]Cum va place sa faceti amor? Ce va place sa vi se faca? Ce sunteti dispuse sa faceti? ...ce nu va place???
Sa luati cu voi si un barbat, sa il lasati sa se uite fara sa va atinga si la sfarsit sa il puneti sa va satisfaca...pe amandoua...

07-09-2007, 09:25 PM
Am votat "LINS si SARUTARI" 

07-09-2007, 09:26 PM
Limbuta_jucause Wrote:Am votat "LINS si SARUTARI"Same here ![/b]
07-10-2007, 02:26 AM
beatrice69les Wrote:[b]Cum va place sa faceti amor? Ce va place sa vi se faca? Ce sunteti dispuse sa faceti? ...ce nu va place???
La intrebare nu stiu ce sa raspund... Da' cred ca as avea un orgasm daca n-ai mai scrie cu fonturi mari si bold.
02-26-2008, 07:05 PM
Da-ti jos hainele ce-ti acopera frumosul trup si lasa-te iubita,
Simte-mi caldura trupului si lasa-te dorita....
Suntem doar noi,timpul si iubirea....
Esti misterul ce-mi aduce fericirea!
La intrebare raspund asa:jocurile ne fac viata frumoasa,exploatati trupul iubitei fara inhibitii,fara menajare,sarutati absolut totul si daruti orgasme multiple.Ce jocuri exista?
Va dau eu unul:este preferatul meu:Atingeti-va iubita cand e cu fata la perete,tineti mainile ei in mainile voastre,lasati-va usor in jos si patrundeti-o suav cu limba...apoi legati-o pur si simplu de dvs,penetrati-o si-i ea va avea orgasme de vis.
La intrebare raspund asa:jocurile ne fac viata frumoasa,exploatati trupul iubitei fara inhibitii,fara menajare,sarutati absolut totul si daruti orgasme multiple.Ce jocuri exista?
Va dau eu unul:este preferatul meu:Atingeti-va iubita cand e cu fata la perete,tineti mainile ei in mainile voastre,lasati-va usor in jos si patrundeti-o suav cu limba...apoi legati-o pur si simplu de dvs,penetrati-o si-i ea va avea orgasme de vis.
02-29-2008, 03:25 AM
Ella Wrote:Da-ti jos hainele ce-ti acopera frumosul trup si lasa-te iubita,Asa ai tu orgasm nu toate femeile se excita usor sau ating orgasmul prin modalitatea descrisa de tine.Unii trebuie sa munceasca mai mult :">
04-28-2008, 05:25 AM
Ella Wrote:apoi legati-o pur si simplu de dvs...
genial.
din ce am citit pe aici am dedus ca o serie de forumiste umbla cu biciuri si catuse dupa dansele. tin sa va anunt ca de acum au si barbatii un reprezentant care va fi insotit in permanenta de o funie in scopuri exclusiv romantice-orgasmice