Perversiuni.Net

Full Version: vreau sa ma fut (gratis) cu fetele de pe forum :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
buna la toata lumea,
incep in forta prezenta mea pe forum si va salut pe toti.
sper sa fiu o prezenta cat mai placuta si sa nu deranjez (in exces).
mda .. vad ca nu prea vrea nimeni sa se futa gratis cu tine Wink
asteapta tu mult si bine acum totul costa
mai sunt unele care o fac si de placere si tandrete..banii, sunt efemeri, ce zici beatrice?
cum vrei sa te futi? esti dispus sa faci o descriere mai exacta, ca si cum a-i face-o direct pe forum? daca ma convingi...
vio Wrote:cum vrei sa te futi? esti dispus sa faci o descriere mai exacta, ca si cum a-i face-o direct pe forum? daca ma convingi...

sa intelegem ca ai fi dispusa sa o faci cu el?uite asta un subiect interesant...primii care se combina aici pe site, care si-o trag ca dementii si bineinteles care ne arata si noua cum a fost. Daca pana se vor pune bazele concursului acela de care intreaba toata lumea o sa mai treaca ceva vreme, personal cred ca asta nu ar fi asa greu de realizat.O sa vorbesc si cu administratorul si o sa ne gandim la un premiu pentru primii curajosi. Succes si asteptam detalii.

P.S. Pentru asta am deschis un topic nou!Va asteptam acolo!
Vio esti o tipa curajoasa,felicitari.
vio Wrote:cum vrei sa te futi? esti dispus sa faci o descriere mai exacta, ca si cum a-i face-o direct pe forum? daca ma convingi...

eu am impresia ca ai speriat baiatul vio.....TongueTongueTongue
curvaru Wrote:buna la toata lumea,
incep in forta prezenta mea pe forum si va salut pe toti.
sper sa fiu o prezenta cat mai placuta si sa nu deranjez (in exces).

Curvare ... cu toate nene?Big Grin Si cum? Cu toate odata sau pe rand?
De pe 7 Iulie nu a mai revenit.... Ma tem ca fie a cazut in groapa Marianei, fie s-a ratacit in triunghiul (pubian) al Bermudei.... Si mie imi place sa trag limbi printre fese de femeie, dar nu o am destul e lunga sa ajung pana la ele, de aici, din fundul (!) provinciei! Asa ca nu ma "arunc" ca altii.
Toate cele bune si numai bucurii, mai ales doamnelor/domnisoarelor, ca domnii stiu eu ca se descurca!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's